2777
2789
عنوان

چرا اکثر اونایی ک معلمی قبول میشن فخرفروش میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعد از کار معدن سخت ترین کاره 😒 من خودم معلمم البته ولی ادم نباید نا حق بگه

ناحق نگید ولی چرا تو سر شغل خودتون میزنید. اگه خودمون برای خودمون ارزش قائل نباشیم دیگران هم نیستن. با کارمندای دیگه و مزایا و شرایط کاری شون مقایسه کنید متوجه بشید اصلا شغل راحتی نیست 

دآرم میبینم که معلمارو داری میکوبونی همکاراتن مثلا

دیدت بده عزیزم 

هر شغلی مزایا و معایبی داره بهترین شغل برای خانوما معلمیه 

چون بیش از میزانی که سختی میکشی حقوق میگیری

نه میتونه توی اون سه ماه شغل دیگه ای داشته باشه  و به عنوان یه خانوم ۳ساعتی که کمتر میره سرکار ...

بله می تونه شغل دیگه داشته باشه 

اما معلم کلاس ۴۵ نفره به نظرت فقط سر جاش نشسته؟

معلم دخترتون یه احمقه و بخاطر یه کم حقوق دانشجویی داره دید بچه ها محدود می کنه  در ضمن معل ...

بخاطر اسایش و محیط کاری امنش 

چرا خنده نمیفهمم!

اره مدرسه تعطیله معلم هم تعطیل میشه دیگه،این خوبه.

اما هوا الوده ست شوهر من کارمنده ابشش داره و میره سرکار!

حقیقت رو میگم  کوبیدن چیه عزیزم

خب شما حقوقت خیلی کمه و برای همین داری اینطوری حرف میزنی و معلما رو میکوبونی وگرنه معلم رسمی با حقوق بالاتر آنقدر ناراحت نیست از شغلش

❤️👨‍👩‍👦👼
ناحق نگید ولی چرا تو سر شغل خودتون میزنید. اگه خودمون برای خودمون ارزش قائل نباشیم دیگران هم نیستن. ...

مثلا با پارستارایی ۸ ساعت سر کارن و توی بیمارستان دولتی با اون حجم از مراجعه عین تایم رو سر پا هستن و از اینوز به اونور میرن معذرت میخوام گاهی مریض روشون ادرار میکنه مقایسه کنیم خوبه؟