2777
2789
عنوان

چرا اکثر اونایی ک معلمی قبول میشن فخرفروش میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 130 پست
اسی حس میکنم حسرت معلم شدن رو داری و هدفت ازین تاپیک این بود که بیان از بدی شغل معلمی بگن 😂

حسرت که نه ، مرحله اول قبول شدم اتفاقا ولی مطمئنم مصاحبه ردم میکنن تو شهر ماها از اول تعیین شده است

عجبا،سخت نیست من مامانم معلمه  اما طبیعتا اونی ک سه ماه تعطیله حقوقش مناسبشه دیگه

بله مناسبه چون می تونه یه کار دیگه رو کنار شغل اولش داشته باشه و واسه  خانم های بچه دار عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لطفا یکم سختیاشم ببینید بد نیست، مدیریت 40 تا دانش آموز و مشکلات هر کدوم، سر کله زدن با والدین و ...

اره بعد از کار معدن سخت ترین کاره 😒

من خودم معلمم البته ولی ادم نباید نا حق بگه

ربطش رو نفهمیدم!  کل حرفم اینه که قطب یه کشور معلماش هستن باید خیلی از معلما حمایت بشه!!  ...

ربطشو نفهمیدی؟؟؟؟؟مگه نمیگی معلم کل ساختار جامعه رو میسازه،با این حرفت خودت باید بفهمی چرا بین معلم ژاپن و ایران فرق هست

معلم نه معلم مدرسه😂درسای مدرسه کچا کاربردی بوده  معلم که فقط اون معلمای آموزش پرورش نیست  ...

با اینکه معلم نیستم و از این شغل بدم میاد ولی خیلی اعصاب خورد کنی 😑

خبر پر از سوزه.. خبر میگه بازم... 
معلم تو همون ۵ ساعت لحظه ای بیکار نیست اما بقیه کارمندا تایم خالی بیشتری دارن مدرسه تعطیله ۳ ماه م ...

نه همه به اندازه ی هم زحمت میکشن

همسر من کارمنده در رو هر لحظه با ارباب رجوع سروکله میزنه

اما معلم با بچه هاشه..

سرده خونست،گرمه خونست،هوا الوده ست خونست،تابستون خونست.دبیر دخترم از الان میگه همتون بیاید فرهنگیان خوبه

دوستانش که از تعطیلی پنج شنبه جمعه و تابستون معلما شکایت دارید بچتون رو بفرستید مدرسه اگه معلما شکایت کردن غر بزنید

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
معلم تو همون ۵ ساعت لحظه ای بیکار نیست اما بقیه کارمندا تایم خالی بیشتری دارن مدرسه تعطیله ۳ ماه م ...

نه میتونه توی اون سه ماه شغل دیگه ای داشته باشه 

و به عنوان یه خانوم ۳ساعتی که کمتر میره سرکار هم میتونه شغل پاره وقت و‌کلاس خصوصی داشته باشه هم راحت تر به کاراش برسه 

بعدم شما پرستار یه بیمارستان دولتی رو دیدی که ۸ ساعتی که سر کاره چندتا رگ میگیره و از این اتاق به اون اتاق میشه و...؟

به عنوان مثال

نه همه به اندازه ی هم زحمت میکشن همسر من کارمنده در رو هر لحظه با ارباب رجوع سروکله میزنه اما معلم ...

معلم دخترتون یه احمقه و بخاطر یه کم حقوق دانشجویی داره دید بچه ها محدود می کنه 

در ضمن

معلم وقتی تعطیله که مدرسه تعطیل باشه🤣🤣