2777
2789
عنوان

ب نظرتون شوهرم دیگه دوسم نداره؟

361 بازدید | 39 پست

تاپیک قبلیموباهمین موضوعه بخونیدبرامهمه لطفا

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا حرف من صد درصد راه حل نیست ها یهو دیدی با حرف زدن با شوهرت مشکلت اکی سد و نیازی نداره بری مشاور ...

میگمش حرف بزنیم میگه بی فایدس مشاورم نمیادهمش ب من میگه دنبال بحثی

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
حالا حرف من صد درصد راه حل نیست ها یهو دیدی با حرف زدن با شوهرت مشکلت اکی سد و نیازی نداره بری مشاور ...

تاپیک هاروک خوندی چ حسی بهت دست دادحس نمیکنی بااین رفتارانشون میده ازم سردشده؟؟؟ 

تاپیک هاروک خوندی چ حسی بهت دست دادحس نمیکنی بااین رفتارانشون میده ازم سردشده؟؟؟ 

ببین مردا کلا حرف های فلسفی و اینجور چیز ها زیاد میزنن ، این حس که تو داری نسبت به جواب های شوهرت یه موقع هایی منم داشتم ، ولی خوب من همون موقع با شوهرم بحثمون به دعوا میکشه ، میگم خوبه منم اینجوری و کلا دعوا می کنیم ، فرداش میگم بهش با من بحث فلسفی نکن چون من احساسی ام اونم میگه لطفا شخصی سازی نکن 

میگمش حرف بزنیم میگه بی فایدس مشاورم نمیادهمش ب من میگه دنبال بحثی

ببین من یه بار فیلم داشتیم میدیدم مرده دلت خیانت می کرد گفتم چه قدر مرده احمق زنش انقدر دوست اش داره این اصلا زنشو دوست نداره ، درومد گفت نه اتفاقا ما مرد ها اینجوری نیستم یعنی میشه عاشق زنت باشی و بری با یکی دیگه فقط برای نیازت گفتم یعنی چی ؟ گفت مثلا یه چیز هست که مرده از زنش می خواد که در توان زنش نیست میره بیرون فقط برا اریا شدن ، منو میگی دیگه با همون حرف تیکه پارش کردم یعنی گفتم مرده شور هر مردی که اینجوری فکر می کنه ، خاک بر سر مردی که اینجوری فکر می کنه خوبه ما زن ها هم فقط برای نیازمون بریم ، والا فکر کردی ما زن ها اینجوریم کجیم مثلا ، گفتم خیالت راحت بزار اصلا یه چیزی بهت بگم وقتی دختر بودم میگفتم اگر شوهرم بهم خیانت کرد اصلا برو خودم نمیارم منم میرم با یک مرد دیگه می خوابم بعد هم مثل خودش منکر میشم ، ببین دعوا کردیم ها 😂😅

بعد شوهرم گفت مگه باغ وحش گفتم ببخشید مردا برن با یک زن دیگه وقتی خودشون زن دارن و بچه دارن ، این باغ وحش نیست ؟؟؟؟ 

گفتم فقط یک کلمه جواب منو بده اگر یکی زنی شوهرش نیاز اش ارضا نمی کنه بره یکی فقط در حد نیاز خیانت یا نه گفت نه باید با شوهرش صحبت کنه ارضاش کنه گفتم نمیشه ارضا نمیشه با شوهرش حق داره بره با یکی دیگه محکم داد میزدم فقط یکلمه جواب منو بده اونم گفت نه باید طلاق بگیره گفتم تمام مردی هم که کنار زنی که گرفته خوشحال نیست یا ارضا نمیشه باید طلاق بگیره نه این که دختر مردم علاف خودش کنه . بعد از اون دعوا دیگه کلا از این اظهار نظر های مزخرف جلو من نکرد 

بعد شما هم انگار خیلی وقته از اون بحث هاتون گذشته دیگه پیله نکن شاد باش زندگیتو بکن تو رابطه سعی کن پاشو به دست بیاری بعد اش بهت گفته که یه بار عاشق تو شده بحث اش شد با خنده بگو چطور دلت میاد قلبمو بسمونی منو از دست بدی بهش بگو من افسرده میشم من دوست دارم اولین آخرین عشقت باشم ، من همیشه معتقدم با در لحظه با طرف دعوا کنی و حرفت بزنی و اگر نه هی بخواهی هر روز کشش بدی آدم خسته میشه 

بعد شما هم انگار خیلی وقته از اون بحث هاتون گذشته دیگه پیله نکن شاد باش زندگیتو بکن تو رابطه سعی کن ...

یعنی دیگه ادبش کردیا😂😂😂😂شوهرمن بخوام اینجورکنم زنگ میزنه همه فامیلوجمع میکنع دادوهوار.. اصن مواظب نیستن دارن چ حرفی میزنن اعصاب ادموخوردمیکنن

یعنی دیگه ادبش کردیا😂😂😂😂شوهرمن بخوام اینجورکنم زنگ میزنه همه فامیلوجمع میکنع دادوهوار.. اصن مواظ ...

نه من شوهرم خیلی بدش میاد اصلا مامانم یا مامان اش چیزی بفهمن ، میگه هر چی هست باید دوتایی حلش کنیم 

اصلا من خیلی احساسیم چند بار بشینم هی خود خوری کنم ، دیگه فقط بهم میگه تو جنبه ی منطقی بودن نداری ، منم میگم باشه همین که هست 😂

نه من شوهرم خیلی بدش میاد اصلا مامانم یا مامان اش چیزی بفهمن ، میگه هر چی هست باید دوتایی حلش کنیم&n ...

افریپ ب شوهرت. من همش ب شوهرم میگم بخثوبزاربین خودمون اونم هی میگه نه بزارببینن من دارن چی میکشم ازدستت

افریپ ب شوهرت. من همش ب شوهرم میگم بخثوبزاربین خودمون اونم هی میگه نه بزارببینن من دارن چی میکشم ازد ...

به درون کرد یا بیرون گرا بودنش بستگی داره من شوهرم یکم درون گراست بعدش فامیل بیاره حرف خودش زشته ، ابروی خودش میره ، ولیاگر من اشتباه کرده باشم ها میره فقط به مامانم میگه 😂😂😂 

به درون کرد یا بیرون گرا بودنش بستگی داره من شوهرم یکم درون گراست بعدش فامیل بیاره حرف خودش زشته ، ا ...

😂😂😂😂ی ادم منطقی درونگراحتماخیلیم ارومه

افریپ ب شوهرت. من همش ب شوهرم میگم بخثوبزاربین خودمون اونم هی میگه نه بزارببینن من دارن چی میکشم ازد ...

بابام مثل شوهرت ، همش مامانم یکاری میکنه میگه بزار بقیه بفهمند من چی میکشم ، ما یخورده بزرگ تر شدیم به بابام می گفتیم اره برو بگو بیان ببینن مامانم چی میکشه ، دیگه کلا قر می کرد از خونه میرفت بیرون تا از سرش افتاد ،