2777
2789

به هیچکس دل نبندیم، به هیچ لحظه خوشی دل خوش نکنیم، به آدما اعتماد نکنیم و دوسشون نداشته باشیم و همش منتظر یه اتفاق بد باشیم واقعا تهش چی میخواد باشه؟ زندگی بدون عشق و دوست داشته شدن و دوست داشتن چه سودی داره؟ اعتماد نکنیم و خیالمون ناراحت باشع تهش چی میشه اخه چه سودی داره؟ :) 

ناموسا لایک نکن 😐

حرفتو با تک تک سلولام قبول دارم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش قراره چی بشه؟ پس باید چیکار کرد؟ 

تهش هیچی نی 

فقط لحظات بدی رو واس خودمون رقم میزنیم 

و موقعی میفهمیم که اشتباه کردیم 

که کار از کار گذشته و دیر شده 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

خب درده وابسته شدن و اعتماد کردن خیلی بزرگه و زخمش برای همیشه باقی میمونه :) پس میریم تو لاکه خودمون به کسی دل نمیبندیم و اعتماد نمیکنیم و تو تنهایی میمیریم 🙂💔

........

دل بستن با اختلال وابستگی بیش از حد فرق داره، اینکه بعد از هرخوشی منتظر یه اتفاق بد باشی یک نوع اختلاله وباید طرف درمان بشه، اعتماد نکردن با اختلال پارانوئید فرق داره

توی زندگی ما با اعتماد نکردن به کسی نمیمیریم بلکه زندگی بیشتر روی خوشش رو نشونمون میده، با آدم درستش باید دوست شد، باآدم درست باید وارد رابطه شد وتاوقتی پیدا نشدن تنهایی بهترین گزینه اس، ادم باید برای سلامت روانش ارزش قائل باشه.

🗝
دل بستن با اختلال وابستگی بیش از حد فرق داره، اینکه بعد از هرخوشی منتظر یه اتفاق بد باشی یک نوع اختل ...

میدونی کجاش سوزش داره؟ اینکه هر آدم درستی یه کمبودایی داره و کم کم رو میشه 

ناموسا لایک نکن 😐
تهش میخواد به کجا برسه؟ 50 سالگي خودتو تنهایی میبینی؟ 

ولی ب جاش درد نمیکشم... بخدا تو زندگیم کلا دوبار ب ادما اعتماد کردم چنااااان قلبمو پاره پاره کردن ک از غم میرفتم رو پل هوایی ها داااااااااااد میزدم ک کسی صدامو نشنوه..... ترجیح میدم اونقدر تنها باشم ک کسی از مرگمم خبر دار نشه😔

........

اخه تکلیف منی که دوست دارم عاشق بشم چیه :(

فک کنم منظورمو اشتباه فهمیدی 

میگم باید همو دوست داشته باشیم 

عاشق باشیم 

ولی ب جاش درد نمیکشم... بخدا تو زندگیم کلا دوبار ب ادما اعتماد کردم چنااااان قلبمو پاره پاره کردن ک ...

عزیزم 😔❤️ امیدوارم یه روزی بع کسی که لیاقتتو داره برسی

ناموسا لایک نکن 😐
میدونی کجاش سوزش داره؟ اینکه هر آدم درستی یه کمبودایی داره و کم کم رو میشه 

هیچکس بدون عیب نیست، توهم یکجور نقص داری اونم یکجور نقص، ولی بحث اینجاست که چطور اون رابطه ارو سرپا نگه دارین، میدونین چطور نقصای همو برطرف کنین و درک کردن لازمه روابط سالمه

آدم درست با وجود نقصایی که داره میدونه چطور درک کنه، کی بمونه ، کی بره و کی شخص مقابلشو سرپا نگه داره.

🗝