2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 185 پست

چرا جوری دخترو گفتی انگار از چاه اومده بیرون هیچی نداره😂

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده خوبی هستن وضع پدرش در حد وضع من هست

شرابطه خودت که خیلی خوبه

شرایط آقا این که کار برای خودش هست هم خوبه

منتهی من درک نکردم درآمد نانوایی خوبه وقت گیریم هست 

دیگه چرا میره اسنپ 

درمورد شغلش مطمعن شو هم میزان درآمد هم میزان وقتی که آزاده 

هم اینکه مغازه و جواز و همه چی مال خودشه یا فقط شاگرده همه چی رو دربیار

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
کلا همینارو داشت

شایدم سرمایه داش برا جعیزیه ولی نگفته خب چرا از بالا نگاش میکنی 😐

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
شرابطه خودت که خیلی خوبه شرایط آقا این که کار برای خودش هست هم خوبه منتهی من درک نکردم درآمد نانوا ...

بابا من خودم پسر هستم میخواستم این شغلو شروع کنم دیگه رفتم گاوداري زدم و خدارا شکر درآمدم خوب هست

اخه دختر ۲۵ ساله سرمایش کجا بود

من ۲۰ سالمه سرمایه دارم چ ربطی داره

من ۲۰ سالمه سرمایه دارم چ ربطی داره

خب شما پدرتون بهتون داده 

تازه فکر کنم گوشواره هاش و النگوهاش بدل بود 

قیافه دختره به دلم ننشست دیگه بیخیال شدم و اینکه دختره از یه طایفه دیگه بود خانوادم مخالفت میکردن (چون از قریم بین طایفه ما و اونا جنگ شد و خیلیا کشته شدن برا همین به صلاح نبود)

خب شما پدرتون بهتون داده  تازه فکر کنم گوشواره هاش و النگوهاش بدل بود  قیافه دختره به دل ...

میگم تو احیانا خوزستانی نیستی