2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 185 پست
نه

کاش به جا گاوداری یه چی دیگ میزدی 

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شغل پر درامدی هست من هنوز واسش رو نگرفان ۱ میلیارد وام روش میدن

مردم خیلی به اسم جاه نگا میکنن نمیگن گاوداری یه عالمه پول داره میگن نگا کارش وسط گاواس متاسفانه اینجوریه 

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
مردم خیلی به اسم جاه نگا میکنن نمیگن گاوداری یه عالمه پول داره میگن نگا کارش وسط گاواس متاسفانه اینج ...

مردم خیلی حرف میزنن 

عظیم شفیعی تا کمر تو شل بود

ولی الن چندین تا خونه داره

البته مردم به چشم بد نگاه میکنن این کاملا درسته ولی به فرض با یه گاو خوب که روزی۳۰ کیلو شیر میده و خودت ۵ کیلو آب می‌ریزی داخلش بعد میفروشی کیلو ۱۸ خیلی درآمد خوبی داره

من نانوایی داشتم درآمدش ماهی ۲۵.۳۰ بود ولی گاوداري درآمدش روزی به ۲ تومن هم میرسه

مردم خیلی حرف میزنن  عظیم شفیعی تا کمر تو شل بود ولی الن چندین تا خونه داره البته مردم به چش ...

موفق باشی ان شاءالله

من باشم جوابم نه 

چون شما ادب صحبت با یه خانوم رو نداری

ثانیا زیادی خودتو خدا فرض کردید و دست بالا و معلومه به بیشتر برسید خداروهم بنده نیستید

اطراف من پسرایی هستن که درامدشون ۱۰۰ میلیون به بالاست ولی متواضعن 

توهمین نی نی سایت کسایی هستن که شوهرشون ماهی ۶۰ میلیون درامدداره 

پس واقعا فکر نکن اگه ۲۵ یا ۴۵ تومن میگیری خیلی شاخی 

من خودم ترجیح میدم شوهرم ۱۰ میلیون حقوقش باشه ولی هم صحبت کردنش درست باشه هم بدونه با خانوم چه جور برخورد میکنن هم وجهه اجتماعیش بالاتر باشه 

کارمند و پرستار و معلم بودن عار نیست 

من باشم جوابم نه  چون شما ادب صحبت با یه خانوم رو نداری ثانیا زیادی خودتو خدا فرض کردید و دست ...

خآنم محترم اون خانم تو تاپیک یه نفر یه چیزی به من پروند ولی اون خانم تاپیک رو قفل کرد اومد اینجا ادامش رو گفت من نانوایی داشتم عوض کردم گاوداري زدم اومد گفت تو که گاو داری و چوپونی چرا میای نظر میدی منم گفتم درآمد من به اندازه فلان هست 

به نظرتون کار کی زشت بود من یا اوشون الان از ۹۰ میلیون نفر 

۸۰ میلیون درآمد زیر ۱۵ تومن دارن 

خآنم محترم اون خانم تو تاپیک یه نفر یه چیزی به من پروند ولی اون خانم تاپیک رو قفل کرد اومد اینجا ادا ...

😐😐😐 

خوبه تاپیکش هستاااا 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11713189/بچه-ها-مردا-بخاطر-شاغل-نبودن-خانم?postId=304015416

بخون مرور بشه برات اتقرر کم حافظه نباشی

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲