2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 185 پست
تتلو الگوی خیلیا هست و بعد نی نی سایت خودش آلارم مرد گذاشته

لابد الگو امثاله تو هست،  

بعله ولی ن برای چیزای خاله زنک بازی. 😁 اونا گذاشته برا مردای ک حامله میشن بیان داخل سایت😁

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه چیز پوله؟ نه اینجوریام که فکر میکنی نیست من خودم حاضرم برم با کسی که وضع متوسطی داره ولی د ...

بله حق با شماست همه چیز پول نیست ولی بخش زیادیش پول هست 

من گاوداري دارم ایشون بهم گفتم گاوچران دارم جوابشو میدم 

بله حق با شماست همه چیز پول نیست ولی بخش زیادیش پول هست  من گاوداري دارم ایشون بهم گفتم گاوچرا ...

😂😂 خدا شفات بده خدایش،  از دست رفتی،  خوبه تو اون تاپیک همع شستنت انداختنت رو بند،  دستشون درد نکنه😎

حالا خوبه تو تاپیکات افتادی به گریه و زاری برای معلمی،  ببین چقدر خیطی ک با سهیمه ام میترسی نیا ...

اون برادرم هست اگه معلمی بیاره کلی کار براش سراغ دارم که میگم نه اینکه بره معلم خالی بشه میارم روستای خودمون کمک خودم تا یاد بگیره چجوری پول در بیاره

اون برادرم هست اگه معلمی بیاره کلی کار براش سراغ دارم که میگم نه اینکه بره معلم خالی بشه میارم روستا ...

تو روستا زندگی میکنی؟! 😐 با این همه تحصیلات خانواده ات و سهمیه پدرت گفتم کمتر نیویورک نیسی لابد😂

😂😂 خدا شفات بده خدایش،  از دست رفتی،  خوبه تو اون تاپیک همع شستنت انداختنت رو بند،   ...

خدایی عکس یکی از گاو های هلشتاینو که روزی ۳۰ کیلو شیر میده برات میفرستم 

ببینی فرق حقوق تو با اون زبون بسته رو

تو روستا زندگی میکنی؟! 😐 با این همه تحصیلات خانواده ات و سهمیه پدرت گفتم کمتر نیویورک نیسی لابد😂

مگه میرن گاوداري تو شهر میزنن 

تو شهر خونه و زمین دارم مغازه دارم 

عظیم شفیعی تو شالیزار کار میکرو الان ۲۰ تا برج داخل شهر داره