2777
2789

حتما باید هفت نسلو بقال چقال دعوت کنن

این چه رسمیه با پنجاه نفرم میشه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عروسی با شوهرت نیس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
وای این سیاهی لشکر توی عروسی چقدر ازار دهنده س. 

اره بخدا

تو کت مادرشوهر منم نمیره

هفت پشتو باید دعوت کنه انقد بدم میادااا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

خودت پول جمع کن با دوستات عروسی بگیر

دوست من این کارو کرد یک جشن کوچیک دوستانه گرفت لباس عروس و آرایشگاه فیلم برداری باغ 

نه خانواده خودش بودن نه خانواده شوهرش 

اونقدر خوش گذشت بعدم رفتن سفر توپ 

الانم عکس بزرگ عروسیشو زده به دیوار خوش و خرم زندگیشو میکنه

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
خونه سازی داشتیم میگم یه جمعیت معقول بگیم ک از پس هزینه هاهم برمیاییم میگن نه درجه هفت هشت نوشتن& ...

اسی خودت بنویس کارت دعوتو مگه جشنو داماد نمیگیره؟

نذار حسرت چیزی به دلت بمونه تعداد کم بگیر عشق کن

ازدواجتون هم مبارک به خوشی زندگی کنید💖🥳