2777
2789
عنوان

کنکور جهشی پزشکی

382 بازدید | 43 پست

دخترا و خانوما 

کسی اطلاعی ازش داره؟ 

یکی از کاربرامون کنکور جهشی پزشکی داده و از پرستاری رفته زنان میخونه ( @وحشیامازیبا   )

کسی از شما اینجوریه؟ یا همکلاسی ؟ 

شرایطشو بگین دخترا 

من هر چی سرچ کردم نبود :((( گفتم ازتون بپرسم 🥺❤️

خیلی کنجکاوم در این مورد و بنظرم مفید و جالب میاد 

شرایطشو بگین دخترا

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونه از پرستاری بره عمومی ولی زنان نه اون ازمون جدا داره

همسر منم لیسانس به پزشکی داد از پرستاری عمومی قبول شد

ولی برای تخصص نمیشه همچین چیزی باید دوباره ازمون دستیاری بده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
یکی ع اقواممون جهشی خونده امسال کنکور قبول شد درحالی ک کنکور اصلیش دوسال دیگس منم نمیدونم چجوریع🥲

نه این فرق داره با کنکور جهشی پزشکی 

فرض کن تو دوره عمومی نری و بری سراغ تخصص از پرستاریم بنده خدا رفته بودن 

آره جهشی که اینجوری زیاده🥺❤️❤️

کنکور جهشی نداریم، اگه موقع انتخاب رشته مثلا پرستاری قبل از مامایی بوده طرف پرستاری قبول میشه، ولی ی کارنامه سبز میدن اونجا اگه امتیازش ب مامایی ک زده بود رسیده باشه میتونه بعد ی ترم تغییر بده

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
میتونه از پرستاری بره عمومی ولی زنان نه اون ازمون جدا داره همسر منم لیسانس به پزشکی داد از پرستاری ...

یکم بیشتر توضیح میدین در موردش؟ 

قسمت اول حرفتون مثل همون کنکور مجدد خودمونه

کنکور جهشی نداریم، اگه موقع انتخاب رشته مثلا پرستاری قبل از مامایی بوده طرف پرستاری قبول میشه، ولی ی ...

آخه بنده خدا میگفت پرستار بوده بعد رفته زنان 

خیلی دوست دارم بدونم در موردش🥺❤️

یکم بیشتر توضیح میدین در موردش؟  قسمت اول حرفتون مثل همون کنکور مجدد خودمونه

یه آزمون هست اسمش لیسانس به پزشکیه

تو گوگل سرچ کنی میاره برات ولی پذیرشش سالی ۱۰ نفره ( زمام همسرم که انقد بود ) اونو قبول شی میری پزشکی عمومی

ولی من به کسی توصیه نمیکنم چون خیلی ریسکیه و سخته کنکور سراسری دادن منطقی تره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
میتونه از پرستاری بره عمومی ولی زنان نه اون ازمون جدا داره همسر منم لیسانس به پزشکی داد از پرستاری ...

آها پس :) 

میخوام بیشتر بدونم چی سرچ کنم در موردش؟ 

آها پس :)  میخوام بیشتر بدونم چی سرچ کنم در موردش؟

بنویس آزمون لیسانس به پزشکی برات میاره

یه آزمون هست اسمش لیسانس به پزشکیه تو گوگل سرچ کنی میاره برات ولی پذیرشش سالی ۱۰ نفره ( زمام همسرم ...

مرسی مرسی 

نوع لیسانس به تخصص هم هست؟ 

آخه بنده خدا میگفت پرستار بوده بعد رفته زنان  خیلی دوست دارم بدونم در موردش🥺❤️

برخی از فارغ التحصیلان رشته کارشناسی پرستاری که به هر دلیلی قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی را دارند می توانند پس از اخذ مدرک لیسانس خود از زمان آزمون کارشناسی به پزشکی مطلع شده و سپس در آن ثبت نام نمایند. با وجود این که این آزمون سالی یک بار برگزار شده و دارای ظرفیت محدودی است، شانس دوباره ای را به علاقه مندان ادامه تحصیل در رشته پزشکی می دهد.

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔