2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا عزیزم سوالت اینجا بپرس کسی نمیبینه

سلام عزیزم خوبی مرسی اومدی

میگم ما یه دختر برای داداشم در نظر داریم نمیدونم‌چرا هرچی میپرسیم اهل کجایین درست جواب نمیده.خونشون هنوز نرفتیم بطور رسمی.

توی فامیلیشون بابا بود الان یادم رفت‌ دقیقشو.بابا خانی بابا زاده یه همچین چیزی

دختر زرنگ و خوبیه نمیدونم‌چرا نمیگه طایفه اشون مال کجاست آدم شک‌میکنه

اصفهان نصف جهان...

سلام عزیزم خوبی مرسی اومدی میگم ما یه دختر برای داداشم در نظر داریم نمیدونم‌چرا هرچی میپرسیم اهل کج ...

خب قضیه همین موضوع هاست میترسع دونفر بد بگن شما پا پیش بکشید ب برادرتون بگید بگه ک میخواید برید تحقیق راجب خانوادشون ببین چی میگ

چون صرفا همونقدر ک ادم خوب هست ادم بدم هست 

خب قضیه همین موضوع هاست میترسع دونفر بد بگن شما پا پیش بکشید ب برادرتون بگید بگه ک میخواید برید تحقی ...

نمیدونم هی میگم شاید بد در رفته اسم طایفشون که نمیگه

یا شاید خانوادش از همون بدان‌ولی خودش خوبه

چند تا داداش گردن کلفت داره ازشون میترسه

اصفهان نصف جهان...

فقط گفت کرمانشاهی ایم بعد می‌گفت روز جمعه عقد نمیکنیم ماها بد میدونیم یه رسم های خاصی دارن

خب بلاخره خیای رسم ها بین دو قوم فرق دارع

ولی خب خوب تحقیق کنید چون ک ما مثلا فقط روستاس خودمون ادماش حسابین و خوبن روستای بقلس سابقع قتل هم داشتن حتی

خب بلاخره خیای رسم ها بین دو قوم فرق دارع ولی خب خوب تحقیق کنید چون ک ما مثلا فقط روستاس خودمون ادم ...

اینم باباش زندانه قتل کرده در گذشته توی‌دعوای طایفه ای

و بعد چندسال شکایت کردن گیر افتاده.از شهرشون فراری شدن اومدن شهر ما

اصفهان نصف جهان...

نمیدونم هی میگم شاید بد در رفته اسم طایفشون که نمیگه یا شاید خانوادش از همون بدان‌ولی خودش خوبه چن ...

خب ببین اینجا دوتا چیز هست

اون چند تا داداش گردن کلفتش ممکنه خطاکاری کرده باشن ک جرعت نکنه بگه

ب هر حال تحقیق کنید حتمااا