2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم همه غصه ش پدر مادر و ابرو و... این حرفا بود تحمل می‌کرد، وقتی تونست پدر مادرم قانع کنه اتفاقا حمایتش کردن الانم بعد سالها داره تنها زندگی میکنه مامانم میگه نمیخواد ازدواج کنی اصن خودت آقای خودتی 😁

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
چی سخت بود؟مشکل شما چی بود

اون زن میاورد خونه و کتکم میزد چرا اعتراض میکنم .من وقتی جدا شدم نه سرپناه داشتم نه حتی یع تیکه لباس و نه حتی یدونه قاشق بخدا .یه خونه کاهگلی اجاره کردم تو روستا بدون حموم و اب گرم ‌.میرفتم کارگری و کلفتی.روزای خیلی سختی بود خیلی سخت

اون زن میاورد خونه و کتکم میزد چرا اعتراض میکنم .من وقتی جدا شدم نه سرپناه داشتم نه حتی یع تیکه لباس ...

اخهههه،عزیز دلم، ولی بنظرم همون هم شرف داره با زندگی با همچین مردی، کاش منم کتک بخورم که بتونم جدا شم

دختر گرانبها نری ی وقت منو تنها بذاری میون غصه هام ،میخوام ی دل سیر راهنماییم کنی

عزیزم  

وقتی خودت را مشغول کنی و متمرکز بشی روی خودت، اتفاقات خوبی رخ میده ...

من یه دوستی داشتم خیلی تلاش کرد تا به چشم همسرش بیاد ...

ولی بعدش شروع کرد باشگاه رفتن و خودش را در اولویت قرار دادن ...

به جایی رسید که همسرش شروع کرد توجه کردن و پیگیرش شدن ...

ولی خب دوستم دیگه به مرحله ای رسیده بود که همسرش براش ارزشمند نبود و نبخشیدش و جدا شدند ...

کمترین اتفاق که میتونه برای شما در این مسیر رخ بده این هستش که قوی تر میشی...رفتار همسرت آزارت نمیده دیگه ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها من سوالم میپرسم همه ببینید و همه راهنماییم کنید پیشاپیش ممنونم ازتون ،من بعداً خیانت های همسر ...

اگه هدفتون ادامه زندگیه بخاطر پسرتون

خب باید خودتونو فراموش کنید

به این باور برسید ک هدفی برای ادامه ندارید و ب مرور زمان اتومات بی تفاوت میشید نسبت ب کارایی ک میکنه...

ولی اگه خوشحالی پسرتون براتون مهمه

همچین زندگی کمتر از طلاق بهش آسیب نمیزنه شاید بیشترم باشه.

جایی ک احترام و اعتماد و عشق وجود نداشته باشه جای خوبی برای بچه نیست

نظر من اینه خودتونو به مردن روح عادت ندین بفکر تغییر باشین اصلاح شیوه زندگی

حالا هر روشی میتونه باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حتما شغلی برا خودت دست و پا کن حتما ورزش کن و به روحیه خودت توجه کن سلامت جسمی سلامت عقلی رو به دنبا ...

یعنی طلاق گرفتین یا متارکه کردین؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عزیزم به نظر همه ما باید اول ببینیم واقعا از زندگی چی می خوایم و چی باعث اخساس موفقیت و لذت ما میشه و بر اساس اون شروع کنیم زندگیمونو برنامه ریزی کنیم

هدفتوکه انتخاب کردی بر اساس اون زندگیتو بچین و در کنارش حتما ورزش و اینجور چیزارم ادامه بده به نظرم وقتی قبول کنیم که واقعا خودمون مرکز زندگیمونیم و برای لذت خودمون تلاش کنیم جایگاهمونم پیدا می کنیم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
عزت نفس یعنی باور ارزشهای درونی ات  اعتماد  به نفس یعنی باور توانایی هات

شرمنده ارزشهای درونی مثلا چی؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
اون زن میاورد خونه و کتکم میزد چرا اعتراض میکنم .من وقتی جدا شدم نه سرپناه داشتم نه حتی یع تیکه لباس ...

عزیزم چه خانم قوی هستی❤️❤️❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

شما اگر بفکر پسرتون و خوشحالی باباتون هستین باید بفکر مبارزه با نفس و اصلاح زندگی باشین،اگر میخواین بخاطر  فرزندتون زندگی کنید پس باید اون زندگی رو هم درست و گرمو با نشاط کنید..من توصیه میکنم چنتا فایل همسرداری گوش بدین مثل آسیب شناسی خانواده دکتر حورایی خانواده موفق شاهین فرهنگ تا به خانواده تون کمک کنید و درستش کنید بعد ازینکه زندگیتون درست و گرم شد ازین سختی هایی که کشیدین احساس رضایت  میکنین ولی با شناختی که من از مردا پیدا کردم اونا هرچقدر هم بهشون بیمحلی کنین یه گوشه ذهنشون بایگانی میکنن و زندگی روزمره شونو زندگی میکنن برعکس خانم ها که کل اون مسئله کل ذهنشونو درگیر میکنه و دائما نشخوار فکری و اذیت

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)