2777
2789
وای باورم نمیشه دختر گرانبها تویی داری جواب میدی

ای جان بله این منم دختر گرانبها😅

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من سوالم میپرسم همه ببینید و همه راهنماییم کنید پیشاپیش ممنونم ازتون ،من بعداً خیانت های همسرم بهش یه فرصت دوباره برای زندگی دادم اون سه سال با یه دختره مجرد بوده الان برگشتیم به زندگی من بیشتر بخاطر پدرم برگشتم چون وقتی خواستم جدا بشم بابام برا پسرم افسردگی گرفت،حالا شوهرم روزای اول خوب بود الان بعد دوسه ماه شروع کرده ب بی محلی و بی توجهی و آهنگ عاشقانه گوش میده منم قصد طلاق ندارم بخاطر پدرم وپسرم،میخوام ندید بگیرمش چند ساله اعصاب برام نذاشته،چیکارکنم بیخیالش بشم و برا خودم خوش باشم

من همیشه تاپیک هاتو میخونم،

ممنون از توجه تون 

به نظرم باید روی خودت تمرکز کنی 

برو ارایشگاه تغییرات بده 

ورزش را شروع کن

باشگاه برو 

تغذیه سالم 

اولویت خودت باشی 

اونقدر در طول روز مشغول باش که فکر نکنی بهش ...

کم کم اتفاقات جالبی رخ میده☺

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها من سوالم میپرسم همه ببینید و همه راهنماییم کنید پیشاپیش ممنونم ازتون ،من بعداً خیانت های همسر ...

حتما شغلی برا خودت دست و پا کن حتما ورزش کن و به روحیه خودت توجه کن سلامت جسمی سلامت عقلی رو به دنبال داره.اگر بیخیال شوهرت شدی بیخیال خرج و مخارجت نشی باید سر موقع بیاد خونه سرموقع بره باید مخارج زندگیتو بده اصلا کوتاه نیا.فقط یه سوال چجوری میخوایی ندید بگیری من نتونستم تحمل کنم با بچه دوسال و نیم و چهل روزه جدا شدم خیلی سخت بود خیلی

حتما شغلی برا خودت دست و پا کن حتما ورزش کن و به روحیه خودت توجه کن سلامت جسمی سلامت عقلی رو به دنبا ...

والا پولم زیاد نمیده،هی به زور یه تومنی میده،من بخاطر پدرم میخوام تحمل کنم چون تحمل ندارم من جدا بشم،وگرنه خودم باشم همین الان تنهاش میذارم وراحت میشم،ایشالا توم بهترینا برات پیش بیاد

ممنونم گلم،وقتی آهنگ عاشقونه گوش میده حالم خراب میشه چیکارکنم بنظرت

وقتی حالت خراب میشع یعنی هنوز دوسش داری بهش حس داری حسودیت میشه .چرا میخوایی خودتو نابود کنی باباتم چند وقت غصه میخوره تموم میشع میره‌چرا بابات برا ذره ذره سوختن تو غصه نمیخوره ها

وقتی حالت خراب میشع یعنی هنوز دوسش داری بهش حس داری حسودیت میشه .چرا میخوایی خودتو نابود کنی باباتم ...

آخه الان که برگشتیم به زندگی کاری نمیکنه که من به بابام بگم اذیتم می‌کنه میخوام جدابشم، نمیشه هم بگم بخاطر اینکه آهنگ گوش میده میخوام جدا شم،الان فقط بی توجهی می‌کنه و آهنگ گوش میده اینا دلیل میشه برا جدایی؟