2777
2789

اگه سالای پیش قبول شدین چقد میخوندین؟ چجوری جواب دادین و معدلتون چقد بوده؟

من از اول سال تست و اینا کار کردم میرفتم قلمچی برا ازمونای مدرسه هم قبلا خوندم کامل مسلطم به کتابا.. امروز 8 ساعت خوندم از فردا میخام 10 بخونم بعد 12

اونایی ک میخاین ازمون بدین چقد میخونین؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج✨

پسرم امروز رفت کتاب ۳۱ استان رو خرید. گفت خیلی خوبه 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روزی یه ساعت به زور میخوندم🗿 فقطم تست سال قبل 31 استانو کارکردم قبول شدم

اره منم حس میکنم نیاز نیست بخونم ولی واقعا میخام قبول شم هرجور شده

چ رشته ای قبول شدی شما؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

من هم راهنمایی هم دبیرستان نمونه بودم 

و امسال کنکوریم

اگه بهت بگم تا قبل کلاس دهم نمیدونستم در روز بیشتر پنج ساعت هم ملت درس می خونن باورت نمیشه😂

و تو کل سال کلاش نهم برای ورودی دهم فقط پنج شنبه ها کلاس تست داشتیم اونم تو مدرسه و ماهی یه آزمون مرآت میدادم و  یه ماه مونده ب آزمون تازه شروع کردم تست زدن در واقع

سلام 

تیزهوشان چی کار کردین؟ خیلی سخت بود واقعن؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اره منم علومشو زدم.. میخام از فردا ازمونای سالای پیشو حل کنم

تو که از اول سال قلمچی بودی کار کردی تراز هات بهت میگن چجوریه اوضاع؟ 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
من هم راهنمایی هم دبیرستان نمونه بودم  و امسال کنکوریم اگه بهت بگم تا قبل کلاس دهم نمیدونستم ...

منم تا امروز انقد نخونده بودم میخاستم 10 ساعت بخونم دیدم واقعا چشام نمیکشه😂😂

منم هر دو هفته قلم چی ازمون میدادم شبیه سازشم شرکت کردم دوتا دادم دهک اول شدم یکی دیگه مونده

امسال کشوریش کردن میترسم سختت باشههه اینو قبول نشم واقعا از خودم ناامید میشم😂💔

اللهم عجل لولیک الفرج✨

تیزهوشان چی کار کردین؟ خیلی سخت بود واقعن؟ 

نمیدونم والا ترازم حدود 35 هزار میشه فک کنم. اخرین قبولی پارسال 40 هزار بوده امیدوارم کف قبولی بیاد پایین

اره واقعاااا سخت بود مخصوصا استعداد تحلیلی خیلی شگل سوالا فرق داشت و خیلییی زمان گیر بود تا الان نشنیدم کسی بیشتر از 15 20 تا درست داشته باشه..

اللهم عجل لولیک الفرج✨

اره منم حس میکنم نیاز نیست بخونم ولی واقعا میخام قبول شم هرجور شده چ رشته ای قبول شدی شما؟

من ششم قبول شدم

سه تادرسو کامل زده بودم

میزان مطالعتم بستگی به میزان بازدهیت داره

من پارسال کنکوردادنی وقتی شروع کردم صفربودم سه ماه خوندم رتبم شد7000

منم تا امروز انقد نخونده بودم میخاستم 10 ساعت بخونم دیدم واقعا چشام نمیکشه😂😂 منم هر دو هفته قلم چ ...

قبول میشی اگ استرستو کم کنی و سی و یک استان حتما بزن شرایط آزمون هم داشته باشه ک دیگه بهتر

سلام 

تو که از اول سال قلمچی بودی کار کردی تراز هات بهت میگن چجوریه اوضاع؟ 

ترازام که خوب بوده میانگین ترازم 6000 هست تو ازمونای شبیه سازم دهک اول شدم تا الان.. قلمچی یه قسمت داره ک نقاط قوت و ضعف و .. رو میگه فارسی و معارف و علوم نقطه قوتم بوده امیدوارم بتونم قبول شم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

تلاش میکنم قبول شم دیگ از ۳۰ شروع کردم 

خیلی استرس دارم فقد 🥲

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔