2777
2789
سعی کن کم بخوری حداقل برای سلامتیت خوش بحالت که ارادشو داری  

نه اراده مو داغون می کنه خسته نمیشه از هر فرصتی کاسه کوزه های رژیمم رو به هم می زنه خیلی خبیثه کلن یه چرچیلیه برا خودش 

منم خیلی ساده خیلی خیلی خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔 من هیچ خوشبخت نیستم دقیقن مثه اسیرم کاملن اسیرم به دلش راه میام و اون نه  من همیشه برعکس ب ...

یا به کمک مشاور حقوقی و روانشناس راه حل برای زندگیت پیدا کن یا خودتو نجات بده.چون بچه داری دنبال حل کردن باش.

نه اراده مو داغون می کنه خسته نمیشه از هر فرصتی کاسه کوزه های رژیمم رو به هم می زنه خیلی خبیثه کلن ی ...

درکت میکنم ولی همیشه که پیشت نیست 

وقتی خونه نیست ورزش کن 'رژیم هم جدا نگیر 'همون غذای همیشگی ولی هجمشو کمتر کن .ان شاءالله که موفق میشی

یا به کمک مشاور حقوقی و روانشناس راه حل برای زندگیت پیدا کن یا خودتو نجات بده.چون بچه داری دنبال حل ...

خیلی وقته دیگه دل زندگی ندارم نای مشاور رفتن ندارم اونم هیچ وقت نیست ش نمی دونم خیانت می کنه ؟! اصلن کجاست ؟! مثه یه سایه کنارشم باور کن شاید دو ماه یه بار رابطه نداریم 

دیگه هیچی ندارم هیچی یه ذره دلخوشی حتی .... ولی همچنان می مونم تا کفن ام 

خیلی وقته دیگه دل زندگی ندارم نای مشاور رفتن ندارم اونم هیچ وقت نیست ش نمی دونم خیانت می کنه ؟! اصلن ...

خودتو با بچه هات مشغول کن عزیزم.چی بگم بعضی از شوهرا بد بودنو از حد گذروندن.خاله منم شوهرش بیخود بود خودشو با بچه هاش مشغول کرد.

بخدا سلامتی م در خطره  چربی خون ...کبد چرب .... غصه هم فراوون .... آخه این چه زندگیه که من دار ...

شما رو نگفتم عزيزم 

نميتونه كه به زور به خوردتون بده اگه واقعا اينجور كه ميگين اينقدر اراده دارين

حالا لازم نيست كه بيست كيلو كم كنين هفت كيلو هم برا سلامتي خوبه و اينكه لازم نيست كه او بفهمه شما رژيمين به طور جدي