2777
2789

سلام خانوما

من امروز روز نهم انتقال جنینم بود

از چند روز پیش تخمدانهام تیر میکشه مثل قبل از پریودی

کسی بوده این حالت رو داشته ولی مثبت شده؟؟؟

لطفا اگه تجربه ای دارید کمککککک کنید

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله مثبت شه  لطفا حال داشتی پروسشو به منم میگی؟

انشالله🙏🏻🌱💚😘

عزیزم اول میری پیش دکتر یک سری آز و دارو میدن بعد اگه تشخیص دادن که شما کیس آی وی اف هستید دارو و آمپول میدن برای تخمک کشی یا پانکچر

تخمکات که رشد کرد سونو‌میشی مرتب یه روز میری برای عمل تخمک کشی

تخمک های بالغت رو برمیدارن با اسپرم همسرت توی آزمایشگاه لقاح میدن جنین که تشکیل شد و سه روزه شدن اگه هایپر نباشی میتونی تازه یا فرش انتقال بدی اگه نه هم که فریز میکنی بعد باز دارو میگیری و آمپول و میری انتقال میدی

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
دوستم مثبت شد تخمداناش تیر میکشید آن شاا مثبتی

واااای جدی

من فک کردم مال پریوده

خدایا خودت کمک کن🙏🏻💚🌱

واااای جدی من فک کردم مال پریوده خدایا خودت کمک کن🙏🏻💚🌱

توکلت به خدا باشه استرس بی مورده چه مثبت بشی چه خدایی نکرده منفی بشه دست تو نیست آروم باش منم ماه دیگه دارم 

توکلت به خدا باشه استرس بی مورده چه مثبت بشی چه خدایی نکرده منفی بشه دست تو نیست آروم باش منم ماه دی ...

اره واقعا

پناه بر خدا همه چی دست خودشه

انشالله به سلامتی گلم

کجا انجام میدی

انشالله🙏🏻🌱💚😘 عزیزم اول میری پیش دکتر یک سری آز و دارو میدن بعد اگه تشخیص دادن که شما کیس آی وی ...

ممنونم مهربون ان شاءالله که مثبت شه

و دو قلوهای سالم ،صالح ،خوش قدم. خوش روزی، عاقبت بخیر، عزیز، ناز و گوگولی مگولی ،زیباصورت و زیبا سیرت نصیبتون شه   

بعدش لپشونو از طرف من یاد موند ببوس  

ممنونم مهربون ان شاءالله که مثبت شه و دو قلوهای سالم ،صالح ،خوش قدم. خوش روزی، عاقبت بخیر، عزیز، نا ...

انشالله🙏🏻🌱💚

مررررسی عزیز دلممممم

ممنون از دعای قشنگت😘💜

چشممم حتمااا میبوسمممممم

بهترین ها نصیب قلب پاکت عزیزم🙏🏻❤