2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندانپزشک‌میشناسم برای اطفال هم انجام میده فوق العادست دکترش هم از نظر کار هم اخلاق

ممنون میشم معرفی کنی دخترم ۸ سالشه شدیدا ترسو سه تا از دندوناش دیگ واقعا از بین رفت به خون ریزی افتاده

اگہ تھرانی برو کلینیک ترنج ۔ منم میخواستم بیھوش کنم کہ با اونجا آشنا شدم کارش عالی بود ۔ از بچہ من بدقلق تر وجود نداشتا

فرجام تھرانپارس 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
ممنون میشم معرفی کنی دخترم ۸ سالشه شدیدا ترسو سه تا از دندوناش دیگ واقعا از بین رفت به خون ریزی افتا ...

۸ ساله ؟

نیاز به بیهوشی نداره 

عوارض داره براش 

نکن اینکارو 

سعی کن جایی پیدا کنی که دکترش خوش اخلاق باشه یا بخوابونه کار انجام بده

الحمدلله رب العالمین ...
ممنون میشم معرفی کنی دخترم ۸ سالشه شدیدا ترسو سه تا از دندوناش دیگ واقعا از بین رفت به خون ریزی افتا ...

۸ ساله ؟

نیاز به بیهوشی نداره 

عوارض داره براش 

نکن اینکارو 

سعی کن جایی پیدا کنی که دکترش خوش اخلاق باشه یا بخوابونه کار انجام بدده

الحمدلله رب العالمین ...

بیمارستان دندانپزشکی شهید شکری چسبیده به ضلع غربی بقیه الله، حدود ۵۰۰ ویزیت و عکساش میشه بیهوشی هم حدود ۴ تومن ، دندونا هم بستگی داره اما خودتو برای حدود ۲۰ تومن خرج آماده کن

گلعذاري  ز گلستان جهان ما را بس / زين چمن سايع آن سرو روان ما را بس .

کلینیک ترنج

آدرس دندانپزشکی: فلکه دوم تهرانپارس، فرجام شرق، روبروی اداره برق

شماره تلفن دندانپزشکی: 02177737762

یہ خانوم دکتر خخلی مھربون واسہ بچہ ھا دارہ زنگ بزن اگہ ھمون بود برو ۔ فک کنم اسمشون حائرے بود

۸ ساله ؟ نیاز به بیهوشی نداره  عوارض داره براش  نکن اینکارو  سعی کن جایی پیدا کنی ...

نمی دونم دلم براش میسوزه گناه داره آخه هم خودش اذیت چون دهنش بو میده هم میترسم بزنه اصلی هارو خراب کنه

من دخترم زمین زمان بهم میدوزه حتی نزاشت عکس بگیرم

منم بی دروغ دہ جا رفتم اصلا و ابدا پسرم ھمکاری نکرد ۔ و فقط خسارت میزد بہ وسایل دندانپزشکی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️