2777
2789
عنوان

مصوبه تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 2636 بازدید | 83 پست
معدل بالای ۱۶ برا کسی ک تیزهوشانه از بیست مدرسه معمولیم ارزشش ببشتره یه تعدادیم ورودی هست برا کسایی ...

دقیقا منم موافقم روال قبل خیلی بهتر بود هم واسه تیزهوشانیا ک مستقیم میرن و مخصوصا اون افراد عادی  ک تو امتحان ورودی قبول میشن فک کنم کافی باشه دیگ 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بنظرم اصن خوب نیست شاید واسه ی چن نفر بتونه خوب باشه!  اخه اون دانش اموزی ک از مدرسه عادی میاد ...

همه ک از مدارس عادی نمیان😑 بعضی ها از نمونه و غیر دولتی و شاهد میان

و کلاس تقویتی هم میرن. در حد همونا میشن دیگ

خب تیزهوشانی ها هم اگ فشار روشونه میتونن نرن! و آزمون دوره دوم خیلی سخت تر از دوره اوله، درسی هم هست

تازه معدل هاهم خیلی فرق میکنه. اونا از۱۶ به بالا اجازه ورود به دوره دوم رو دارن ولی دیگران ۱۹ به بالا! تازه شرط ورودشه معدل ۱۹ ب بالا. اونی هم ک ازمون شرکت میکنه لابد میتونه سختی هاشم تحمل کنه دیگه😉

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل بالای ۱۶ برا کسی ک تیزهوشانه از بیست مدرسه معمولیم ارزشش ببشتره یه تعدادیم ورودی هست برا کسایی ...

وا 

کی گفته با ارزش تره؟ اگر منظورتون اینه که آزمون های سختی ازشون گرفته میشه، خب سطح اموزشی هم بالایه ک ازشون ازمون های سخت گرفته میشه.

تازه اونایی ک واقعا لایق بودن توی مدارس سمپاد در دوره دوم رو ندارن با معدل ۱۶ به بالا میان و ظرفیت هارو پر میکنن. و اونایی ک معدل بهتری نسبت به اونا دارن نمیتونن بیان

واقعا تبعیضه😔😔

اره واقعا باورت میشه بچه های دوره اول اگ معدلشون ۱۶ به بالا باشه میتونن تو مدرسه بمونن؟ ولی ورودی ه ...

نه نه ببین امتحانات تیزهوشان حداقل سه لول بالاتر از مدارس عادیه...معدل ۱۶ تیزهوشان با همون ۱۹، ۱۹/۵ عادی برابری میکنه

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
همه ک از مدارس عادی نمیان😑 بعضی ها از نمونه و غیر دولتی و شاهد میان و کلاس تقویتی هم میرن. در حد ه ...

ببین عزیزم اونی ک معدلش تو تیزهوشان ۱۶ شده با اونی ک معدلش تو عادی یا شاهد یا هر مدرسه ی دیگه ۱۹ شده قطعا فرق میکنه!  درسایی ک تو تیزهوشان میدن یک سومشو تو مدارس عادی نمیدن!  پس ارزش معدل ۱۶ به اندازه ۱۹ تو مدارس عادیه از هرکسی هم میخوای بپرس همینو بهت میگن درضمن تو شهر ما ک راهنمایی نمونه رو برداشتن!  پس میمونه شاهد و عادی درسته؟ 

ک حالا ممکنه شاهدیا درصد قبولیشون بیشتر از عادی باشه ک اونم تو ازمون ورودی واقعا مشخص میشه و زرنگا انتخاب میشن بنظرم خیلی هم منطقیه! 

دوره ما هم این حرف بود ولی تهش هیچی شد

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

نه اصن خوب نیست

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
وا  کی گفته با ارزش تره؟ اگر منظورتون اینه که آزمون های سختی ازشون گرفته میشه، خب سطح اموزشی ه ...

حالا مگه بحث معدله؟ فعلا ازمون رو قبول شو 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
نه نه ببین امتحانات تیزهوشان حداقل سه لول بالاتر از مدارس عادیه...معدل ۱۶ تیزهوشان با همون ۱۹، ۱۹/۵ ...

خب لول بالاتری داره کیفیت اموزشی شون هم بالایه دیگه

پس اونقدر هم سخت نیست

اونجوری نیست ک کیفیت پایین باشه و امتحانات سخت

وا  کی گفته با ارزش تره؟ اگر منظورتون اینه که آزمون های سختی ازشون گرفته میشه، خب سطح اموزشی ه ...

کی‌گفته معدل ۱۶ بدون ازمونه؟توی مدرسه ما پایین ترین معدل ۱۸ و خورده ای بود که دبیرستان راشون ندادن ازمون دادن

حالا مگه بحث معدله؟ فعلا ازمون رو قبول شو 

بله

معدل هم نگاه میکنن ک اگه پایین باشه راه نمیدن😉 باید ۱۹ به بالا باشه

بنظرم اصن خوب نیست شاید واسه ی چن نفر بتونه خوب باشه!  اخه اون دانش اموزی ک از مدرسه عادی میاد ...

😐😐،کاملا حرفت رو نقض میکنم چون من دوره اول تیزهوشان نبودم ولی دوره دوم اومدم تیزهوشان و از وقتی اومدم همیشه جرو نفرات برتر بودم 

خب لول بالاتری داره کیفیت اموزشی شون هم بالایه دیگه پس اونقدر هم سخت نیست اونجوری نیست ک کیفیت پای ...

خب خودت داری میگی لول بالاتر درسته؟ 

من حرفتو قبول دارم ولی خوب وقتی میگی تیزهوشان لولش بالاتره یعنی داری اینم میگی ک مدارس عادی لولشون پایین تره!  کاری ب دانش اموزاش ندارما کادر مدرسه رو میگم!  

پس یعنی نمره ۱۶ تیزهوشانیه با ۱۹ عادیه صدرصد برابری میکنه حتی با ارزش ترم هس 

خب لول بالاتری داره کیفیت اموزشی شون هم بالایه دیگه پس اونقدر هم سخت نیست اونجوری نیست ک کیفیت پای ...

خیر . والا ما علاوه بر مدرسه کلاس هم میرفتیم...اما نمره 16 ای که ما تو مدرسه تیزهوشان میگرفتیم مثل 20 مدارس دیگه بود...اینو خود معلما هم میگفتن... چون وقتی باهوشترین فرد کلاس این نمره میگیره یعنی عالیه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.