2777
2789

پیداشون نمیکنم 

شما میتونید کمک کنید

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم آرایشگاه خانمه داشت حرف می‌زد میگف رابطه از عقب داشته باشی قوی تره نمیدونم چجوری بچه پس ...

حتما منظورش پوزیشن داگی بوده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
حالا پسمل میخوای یا دخمل 

دخملی

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
من رفته بودم آرایشگاه خانمه داشت حرف می‌زد میگف رابطه از عقب داشته باشی قوی تره نمیدونم چجوری بچه پس ...

آره دخول عمیق تره

منم یه دختر دارم می‌خوام اینبار پسر شه از دوتاشم داشته باشم چون دوتا بیشتر نمیتونم بیارم

الان بهترین فصل واسه اقدام پسر از من میشنوی هر شب هم خودت هم شوهرت خربزه و توت فرنگی بخورید با عسل و اصلی ترین دلیل پسر شدن ارضا شدن زن هستش تا ارضا نشدی اقدام نکن پیشگیری طبیعی کن به خصوص تو روز تخمک گذاری حتما  من ناخواسته بود پسر شد دلیلشم همین دو مورد و البته خواست خدا بود

منم یه دختر دارم می‌خوام اینبار پسر شه از دوتاشم داشته باشم چون دوتا بیشتر نمیتونم بیارم

اول خودت ار ضا شو 

مدام گرمیجات بخورین

ببخشید کدوم دکتر باید بریم برای رژیم؟

زنان