2777
2789
عنوان

گاز هلیوم

121 بازدید | 10 پست

هربادکنکو چقد میگیرن باد کنن؟😐

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…
دو س سال پیش دونه ای ۲۰ بود الان حتما ۱۰۰ شده

چه گرون

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه تولدم تابستون پارسال با بادکنک عددی ۲۰ بود

مرسی گلم

من خودم برای کارم که برگزار کننده جشن هستم گاز هلیوم خریدم . ما اماده بادکنک های هلیومی رو میخریم و بسته به مدلش قیمتهاش فرق میکنه 

ولی اگر میخواهی خودت با گاز هلیوم پر کنی یه دونه بخر 

خریدش نمیدونم تکی میتونی بخری یا نه 

ولی میتونی از فروشگاه بنیان گاز بپرسی که چطوریه گازهای هلیومی که دارن خواستی خودت بخر که هزینه هات کمتر بشه 

من خودم برای کارم که برگزار کننده جشن هستم گاز هلیوم خریدم . ما اماده بادکنک های هلیومی رو میخریم و ...

منم فروشگاه بنیان گاز رو میشناسم از اونجا خرید گاز اکسیژن و هلیوم رو داشتم خیلی قیمتهاشون به نسبت یه سری جاها بهتر بودش 

منم فروشگاه بنیان گاز رو میشناسم از اونجا خرید گاز اکسیژن و هلیوم رو داشتم خیلی قیمتهاشون به نسبت یه ...

من با حرفت موافقم واقعا قیمت های فروشگاه بنیان گاز خیلی خوبه، من خودم الان یه مدت هست که خرید انجام میدم و قیمتهاشون خیلی خوبه

من با حرفت موافقم واقعا قیمت های فروشگاه بنیان گاز خیلی خوبه، من خودم الان یه مدت هست که خرید انجام ...

اره بنیان گاز فروشگاهی که میشه ازش با قیمت عمده خرید کنی 

ما هم خودمون یه کارخونه هستیم که برای اونجا ازشون خرید هلیوم و اکسیژن میگیریم برای کارهای جوشکاری که انجام میدن قیمت هاشون تو این مدت ندیدم از بیشتر جاها کمتر بوده برامون 

من با حرفت موافقم واقعا قیمت های فروشگاه بنیان گاز خیلی خوبه، من خودم الان یه مدت هست که خرید انجام ...

دقیقا الان من دارم یه مدت از شرکت بنیان گاز خرید انجام میدهم قیمت هاشون خیلی مناسب هستش و اینکه پشتیبانی خوبی دارن و من اولش که اشنایی نداشتم بهم خیلی خوب توضیح میدادن