2777
2789
عنوان

خانواده خودمو خانواده شوهرمو دعوت کردم خانوادم نیومدن😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 80 پست
ما هیچ خرجی برا جشن نکردیم الانم خدارو شکر اوضاعمون خوبه دختر عموم یه جشنی گرفت دهن پر کن الان طلاق ...

گفتم اکثریت نه همه

هیچوقت تمامت را برای کسی نذار

آدما تمامت که کنند رهایت میکنند

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از زندگیت خبر ندارم ولی خودت فکر میکنی اگه سخت میگرفتی الان همه چی یجور دیگه بود

خداروشکر زندگیم خوبه.ولی خب در کل مردو هرجور عادت بدی به همون روش عادت میکنه.در کل میگم آدم باید بخودش ارزش بده هی نباید از خودش بزنه برای پیشرفت شوهر 

نظر شخصیم اینه عزیزم

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
باید تو پیشرفتش شریک شی یعنی هر چی میخره نصف نصف    

آفرین دقیقا.پس توام جنس خودمی

من روی صحبتم با اونایی که خودشونو به اب و آتیش میزنن برا شوهر.خودشونو از ریخت و قیافه میندازن و هیچی  نمیخرن حتی یه لباس درست درمون نمیخرن خلاصه خودشونو در راه شوهر فدا میکنن 

آفرین دقیقا.پس توام جنس خودمی من روی صحبتم با اونایی که خودشونو به اب و آتیش میزنن برا شوهر.خودشونو ...

نه عزیزم من سر خرج عروسی گفتم وگرنه تو زندگی زن باید به فکر خودشم باشه نه اینکه خودشو فدا کنه

نه عزیزم من سر خرج عروسی گفتم وگرنه تو زندگی زن باید به فکر خودشم باشه نه اینکه خودشو فدا کنه

آخه اکثرا که از اول کوتاه میان تو.خرج کردن شوهراشون تا اخرم کم خرج و.کم توقع میمونن دیدم که میگم

گربرو باید دم حجله کشت😁

آخه اکثرا که از اول کوتاه میان تو.خرج کردن شوهراشون تا اخرم کم خرج و.کم توقع میمونن دیدم که میگم گر ...

اره خب ولی باید طرفم ببینی مثلا خدایی من زیاد خرج الکی نمیکنم ولی نگاه میکنم میبینم شوهرم اونقد که برامن وبچه ها خرج میکنه برا خودش هزینه نمیکنه یا بدون ما یه کیکم نمیخوره خوب منم سعی میکنم اذیتش نکنم

آخه اکثرا که از اول کوتاه میان تو.خرج کردن شوهراشون تا اخرم کم خرج و.کم توقع میمونن دیدم که میگم گر ...

خیلیا خودشون کلا کم توقعن من واقعا کم توقعم خونه هم بودم مامانم همینو میگفت دست خودم نیست انتظاراتم کمه نه اینکه فقیر باشیم نه کلا با تجملات حالم بد میشه همه چیو ساده دوست دارم

اره خب ولی باید طرفم ببینی مثلا خدایی من زیاد خرج الکی نمیکنم ولی نگاه میکنم میبینم شوهرم اونقد که ب ...

اره دیگه.باید نگاه به طرف کنی.همسر منم الویتش منو. و. بچمون هستیم خدایی هیچی برا خودش نمیخره من خودم گاهی براش خرید میکنم. درسته اگه همسر ادم مثه همسر من و شما باشه نباید بهشون سخت گرف.ولی خب یسری مردام هستن جنبه ندارن و دلسوز زن و زندگیشون نیستن.اونا رو اصلن نباید بهشون رحم کنی😁😁

خیلیا خودشون کلا کم توقعن من واقعا کم توقعم خونه هم بودم مامانم همینو میگفت دست خودم نیست انتظاراتم ...

منم زیاد در قید لباس خریدن و کارای زیبایی اینا نیستم ولی تا دلت بخاد شکموام🤭🤭🤭😁😁😁

حاضرم لباس نخرم ولی هرشب برم رستوران 🤣🤣🤣🤣

وای دقیقا منم بیشتر غذا دوست دارم تا لباس

خخخخخ اره بخدا

همین دیشب خیابون بودیم شوهرم گف بیا بریم برات مانتو بخرم.گفتم نمیخام ولش.گف تا داغم بیا برو بخر😑😑😑

منم.گفتم.مانتو نمیخام جاش منو ببر رستوران بدجور هوس جوجه کردم😐😐🤣🤣🤣