گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 عنوان ترمیم معدل 79 بازدید | 7 پست بچه ها ترمیم معدل چجوریه؟مثلا من میتونم دی ماه درسایی رو ک میخوام نمرشون بالا بره روانتخاب کنم امتحان بدم؟بعد چندبار فرصته؟ 1402/04/03 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلومرول عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 4048 اره میتونی یکبار زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
همسر_حبیب_نقوی عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2438 اره میتونی هر موقع بخوایولی هر درس یبار حق ترمیم داری کلا برا همیشع پس تا وقتی خوب نخوندی ترمیم نکن
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 اره میتونی هر موقع بخوای ولی هر درس یبار حق ترمیم داری کلا برا همیشع پس تا وقتی خوب نخوندی ت ... عه چ خوب یعنی حتی بعد کنکورم میتونم؟😁چون فعلا میخوام تمرکزم رو کنکور باشه دوساله از کنکور دورم پشتم
همسر_حبیب_نقوی عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2438 عه چ خوب یعنی حتی بعد کنکورم میتونم؟😁 چون فعلا میخوام تمرکزم رو کنکور باشه دوساله از کنکور ... ن بعد کنکور نمیشه اگه برا کنکور ۱۴۰۳ میخوای باید شهریور و دی ۱۴۰۲ترمیم کنی ویا خرداد ۱۴۰۳ قبل کنکور ۱۴۰۳، بعدش نمیتونی
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 ن بعد کنکور نمیشه اگه برا کنکور ۱۴۰۳ میخوای باید شهریور و دی ۱۴۰۲ترمیم کنی ویا ... مرسی از راهنماییت واقعا معدل انقدر رو کنکور تاثیر میزاره؟اگه معدل دوازده پایین باشه ولی رتبه کنکور درحدی باشه پزشکی بیاریم اوکیه؟بعد برای کنکور1403 فقط معدل دوازدهم مهمه؟معدل یازدهمم شده 18خورده ای بنظرت خوبه؟دوازدهم رو فقط بد ری*دم
همسر_حبیب_نقوی عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2438 مرسی از راهنماییت واقعا معدل انقدر رو کنکور تاثیر میزاره؟ اگه معدل دوازده پایین باشه ولی رتب ... شاید شهربور لغو کنن این مصوبه رو عمومیا برگرده و تاثیرمثب شه ن قطعیاگه هم همین موند فقط دوازدهم هس و تاثیر پنجاه درصدینی نصف کنکور نصف نهایی ها
گمروووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1647 شاید شهربور لغو کنن این مصوبه رو عمومیا برگرده و تاثیرمثب شه ن قطعی اگه هم همین موند فقط دوا ... وای خدا کنه عمومیا برگرده واقعا همینو کم داشتیم ک هم فکروذهنمون پای نهایی باشه هم کنکور هعب