2777
2789
عنوان

شاغل بودن خوبه یا خانه داری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 51 پست

صدالبته شاغل بودن،اصلا اون حس استقلالش عالیه برا خانم

البته من هرکاری رو دوس ندارم،ترجیح میدم کل وقتمو نگیرع یا شیفت شبی نباشه ک برا خودم و زندگیمم وقت داشته باشم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خود آدم داره مثلا بعضیا حاضرند حسرت هرچیزی ک میبینن رو بکشن اما تو سرما و گرما سرکار نرن بعضی ها هم دوست دارن آنقدر استقلال مالی داشته باشن هرچیز غیر قابل استفاده هم خوششون بیاد بخرن اما در ازاش صبح زود بیدار بشن تن به هر کار سنگینی هم بدن منظورم از تایم کاری طولانی بود

متاهلی بدون بچه عالیه دیگه شاغلی و خانه داریش زیاد مهم نیست البته شاغل باشیم که خیلی بهتره آدم مستقل تره

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

من شاغل بودن رو همیشه ترجیح میدم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

بستگی به دید خودت داره

یه طرف ماجرا اینه که تو شاغلی از زندگیتو بچت میزنی و وقت براشون نداری میری سر کار خسته میشی برمیگردی خونه دوباره باید کارای خونه رو بکنی و کلا نمیفهمی زندگی از کجا اومد کجا رفت ولی دستت تو جیب خودته و خیلی از چیزایی که میخوای و بی منت میتونی داشته باشی

طرف دیگش هم اینه که تو خونت میشینی میتونی تا لنگ ظهر بخوابی سر وقت به زندگیت برسی و بزرگ شدن بچه هاتو ببینی و بار اضافه رو دوشت نیست ولی دستت تو جیب خودت نیس یه شکلاتم بخوای بخری باید منت شوهر بکشی 

هر کدوم یه جنبه منفی و یه جنبه مثبت دارن

من شاغلم از من بپرس 

من شغل تمام وقت رو اصلا پیشنهاد نمیکنم 

نیمه وقت واسه خانم خوبه 

از ساعت 8 تا 12 الی 1 بعدش بره خونه

عزیزم وقتی شاغلی یعنی وقت و انرژی و جونتو و حوصلتو میدی و درمقابلش پول میگیری 

حالا اون پولی که میگیری هیچ جوره نمیتونه اونایی که دادی رو واست تهیه کنه 

روزهایی میشه که پریودی و دوست داری بیشتر بخوابی یا جایی باشه که پاهاتو دراز کنی ، روهایی میشه که دوست داری با دوستات و خانواده وقت بزاری اما خسته ای ، روزهاییی میشه که واقعا به سفر نیاز داری اما مرخصی نمیدن ، روز هایی میشه که تمام مدت تو اتقا تاریک میشینی بدون اینکه نور آفتاب بهت بخوره و نور ببینی تو تاریکی میری محل کار و تو تاریکی میای خونه 

عزیزم من که سال هاست کار میکنم ترجیح میدم از ابتدا وارد کار نمیشدم و تو خونه میبودم حتی اگر چیزی که میخواستم رو نمیخریدم اما خیلی چیزای دیگه داشتم