الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
حالا یادم افتاد بذار از حس و حالم بگم توام تجربه اش کن شاغل بودن رو شاید خوشت اومد و از شاغل بودن لذت بردی.
من آرایشگرم و تو لاین کار با مواد کار می کنم،،مادرم چند روز پیش گفت دوست دارم موهامو هایلایت کنم بیا برام تو خونه انجام بده و رفتم براش انجام دادم،،خیلی سخت بود کمر و گردنم نابود شده از بس سر پا وایسادم و خیلی اذیت شدم اون روز ولی هر جور شده با حوصله و دقت براش انجام دادم،،بعدش دیدم چه قدر راضیه هی می گفت خوبه تو بلدی پول آرایشگاه نمیدم.😂😂باور کن انقدر برام لذت بخش بود اون حس رضایتش که حد نداشت،،همین که آدم یه هنری،،تخصصی چیزی داشته باشه و بعضی وقتا به کارش بیاد خیلی لذت بخشه جدا از بحث مالی برام اون حس رضایت که تو وجود آدما بعدش به خاطر کارم ایجاد می شه لذت بخشه.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مزایاش همون مستقل شدنه .همین که منت کسی رو سرت نیس
.خرج کردن پول خود آدم هم لذت داره همادم دلش نمیاد😂 من اوایل خیلی دوس داشتم خرج کنم ولی الان دلم نمیاد چیزایی که دوس دارمو برا خودم بگیرم و بیشترش خرج هزینه های مهم زندگی میشه .و اینکه بالاخره تو این اوضاع میتونی کمک خرج همسرت هم باشی
سلاموعزیزم میدونم چند سال گذشته تو یه پست دیدم نوشتید قبلا توده سینه داشتید بله، میشه بگید یادتونه چه دارویی برا کیست سینه استفاد کردید،سونو کیست زده بود یا توده،چند سالتونه هست و اینکه سایزش چقدر بود،یادتون هست چه کارایی انجام دادید آب شدن