2777
2789
کجایین شوهراشون

شوهر، خواهر شوهرم وسر عمشه

شوهر خالمم همسایشونه 

ما شیرازی هستیم

شوهر عممو یادم رفت بگم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کلا شانست زده    چی کردی این طوری شده

اوایل کارارو میکردم میگفتم خیلی اذیت شدم مچم درد گرفت کمرم فلان شد (واقعنم میشد الکی نمیگفتم😂) دیگه بعد اون خودش بیشتر کارارو انحام میده

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اره هست برادر منم کم و بیش کمک میکنه و من خودمم ازش میخوام کمک کنه و میخوام اینطوری یاد بگیره تو خون ...

اره راست میگی بیشترش برمیگرده ب تربیت خانوادگی مثلا برادراشو میبینه یا پدرشو 

خونه مامانشم همینجوری بوده چطوریه بعضی مردا کمک میکنن ولی بعضیا میگن ما بیرون کار میکنیم خونه هم کار ...

همسر من خونه مادرشم همین بوده الانم همینه میره کار میکنه 

ماشاالله خیلیم تمیز کار میکنه از من بهتر