2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  منو صدا زدید قبلا پیام داده بودین بفرماید درخدمتتونم.

سلام حالتون خوبه

بازم کمک میخواستم😁

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
ممنونم شما خوبیت بفرمایید اگه بتونم کمکتون میکنم.

من سعی کردم با حرفای شما فراموشش کنم. اما چند روز پیش از در خونه رفتم بیرون. وایساده بود سر کوچه پیش یه اقا. بخدا هی سرشو میچرخوند یه نگاه به اون یه نگاه به من.

من اکثرا با مامانم میرم بیرون. میگم شاید چیزی میخواد بگه مامانم هست نمیتونه؟

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
من سعی کردم با حرفای شما فراموشش کنم. اما چند روز پیش از در خونه رفتم بیرون. وایساده بود سر کوچه پیش ...

سلام ،حالا میتونین یه وقت که تو کوچه هست الکی به بهونه ی برید جلو سوپری و اینا تنها اگه چیز ی بخواد بگه میاد دنبالتون بهتون میگه ولی یادت باشه ما مردا (ببخشید اینو میگم)به چشمون اعتمادی نیست خیلی هامون هیزیم و حسی خاصی پشت نگاهمون نیست شما هم سعی کن جلوی نخی چیزی ندین اگه دوستون داشته باشه خودش هر جور شده پا پیش میزاره 

کاربر آقا🌵🌵🌵🌵 تا اطلاع ثانوی تو سایت نمی یام☹️☹️
سلام ،حالا میتونین یه وقت که تو کوچه هست الکی به بهونه ی برید جلو سوپری و اینا تنها اگه چیز ی بخواد ...

وای اره خودمم فکر کردم وقتی همیشه با مامانم بیرون میرم چطوری بخواد حرف بزنه

ببخشید میشه بپرسم چند سالته

سلام ،حالا میتونین یه وقت که تو کوچه هست الکی به بهونه ی برید جلو سوپری و اینا تنها اگه چیز ی بخواد ...

حالا چقدر احتمالش هست دوست داشتن باشه؟😔

همسر من انجام میده هر وقت بتونه جاروبرقی پاک کردن سبزی خورد کردن مرغ همه کار اما اگر خسته باشه همراه با غر

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
حالا چقدر احتمالش هست دوست داشتن باشه؟😔

نمیدونم والا اگه واقعا بهت حس داشته باشه و دوست داشته باشه خودش برات میجنگه بدون اینکه تو بخوای کاری انجام بدی.

منم 22 سالمه

کاربر آقا🌵🌵🌵🌵 تا اطلاع ثانوی تو سایت نمی یام☹️☹️
نمیدونم والا اگه واقعا بهت حس داشته باشه و دوست داشته باشه خودش برات میجنگه بدون اینکه تو بخوای کاری ...

خیلی ممنونم از کمکت. لطف میکنی☺