الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سعی کردم با حرفای شما فراموشش کنم. اما چند روز پیش از در خونه رفتم بیرون. وایساده بود سر کوچه پیش یه اقا. بخدا هی سرشو میچرخوند یه نگاه به اون یه نگاه به من.
من اکثرا با مامانم میرم بیرون. میگم شاید چیزی میخواد بگه مامانم هست نمیتونه؟
مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
من سعی کردم با حرفای شما فراموشش کنم. اما چند روز پیش از در خونه رفتم بیرون. وایساده بود سر کوچه پیش ...
سلام ،حالا میتونین یه وقت که تو کوچه هست الکی به بهونه ی برید جلو سوپری و اینا تنها اگه چیز ی بخواد بگه میاد دنبالتون بهتون میگه ولی یادت باشه ما مردا (ببخشید اینو میگم)به چشمون اعتمادی نیست خیلی هامون هیزیم و حسی خاصی پشت نگاهمون نیست شما هم سعی کن جلوی نخی چیزی ندین اگه دوستون داشته باشه خودش هر جور شده پا پیش میزاره
همسر من انجام میده هر وقت بتونه جاروبرقی پاک کردن سبزی خورد کردن مرغ همه کار اما اگر خسته باشه همراه با غر
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است