2777
2789
@mr_vakil     ببخشید یه سوال داشتم  خونمون دزدی کردن دوسال پیش بعدش توی حکم زدن زن ...

ببین گلم به هر حال باید خودت پیگیری کنی،من چیزی نمیدونم ولی شما قطعا برو پیگیری کن تا نگفتن باید زودتر میومدی،تا جایی که میدونم حکم کیفری خودبه خود میره اجرای احکام مثل زندانی شدن طرف ولی رد مال فکنم باید بری پیگیر شی

ببین گلم به هر حال باید خودت پیگیری کنی،من چیزی نمیدونم ولی شما قطعا برو پیگیری کن تا نگفتن باید زود ...

ببین یعنی الان توی حکم دادگاه اومده متهم به رد مال یا مثل مال هست یعنی باید برای اجراش بریم دادگاه؟ بگیم اگر نداره مال را بده بره زندان؟ درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یعنی الان توی حکم دادگاه اومده متهم به رد مال یا مثل مال هست یعنی باید برای اجراش بریم دادگاه؟ ...

ببین من دقیقا نمیدونم ولی تو پیام قبل گفتم پیگیری کردن ضرر نداره،بازم از ی وکیل مشاوره بگیر نهایت ۵۰۰ حق مشاوره بگیره ولی حرفش دقیق و ضرر نداره گلم 

ببین یعنی الان توی حکم دادگاه اومده متهم به رد مال یا مثل مال هست یعنی باید برای اجراش بریم دادگاه؟ ...

سلام وقتی مجرم رفته زندان یعنی این پرونده اجرای احکام رفته دیگه پس چطوراینهمه مدت درمورد پرداخت صحبتی نکردیم باطرف ، احتمالا هیچی نداشته... از اجرای احکام پیگیری کنید.

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
ببین گلم به هر حال باید خودت پیگیری کنی،من چیزی نمیدونم ولی شما قطعا برو پیگیری کن تا نگفتن باید زود ...

رد مال یا مثل مال میشه حکم مدنی فک کنم باید خودشون پیگیری کنن

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

سلام وقتی مجرم رفته زندان یعنی این پرونده اجرای احکام رفته دیگه پس چطوراینهمه مدت درمورد پرداخت صحبت ...

ببین هیچی نداره .خانوادش هم هیچی ندارن و حاضر هم نیستن برای پسرشون کاری بکنن و میگن حبس بکشه

توی حکمش بود ۱۸ ماه زندان و رد مال یا مثل مال.حالا پرسیدیم گفتن ۱۸ ماه را حبس کشیده .الان ما اگر بخوایم این طرف تا زمانی که مال ما را پس بده توی زندان باشه باید بریم درخواست اجرای کیفری بدیم یا نه ؟ خود به خود میمونه تو زندان

منظورتون از اینکه گفتید این همه مدت صحبت نکردید چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم

ببین هیچی نداره .خانوادش هم هیچی ندارن و حاضر هم نیستن برای پسرشون کاری بکنن و میگن حبس بکشه توی حک ...

منظورم برای پس گرفتن پولتون بود...که حدس زدم نداشته باشه هیچی خودتم که میگی نداره پس کاریشم نمیشه کرد 

بله میتونی بری اجرای احکام 

اما خب شغلی چیزی نداره مگه یعنی بیاد بیرونم همینطوری بیکارمیگرده؟!  اگه طلبتون زیادنیست و بیادبره سرکاربتونه بده، یه ترتیبی بدین که قسطی پرداخت کنه توزندانم بمونه فایده ای نداره که 

بهرحال از اجرای احکام میتونی پیگیری کنی

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
منظورم برای پس گرفتن پولتون بود...که حدس زدم نداشته باشه هیچی خودتم که میگی نداره پس کاریشم نمیشه کر ...

سالها کارش دزدی هست و صابونش به تن همه خورده‌.

کاری نداره و یه علاف و معتاد هست

یعنی برای اینکه بمون توی زندان حتما باید بریم درخواست بدیم یا نه حکم خود به خود اجرا میشه؟ راستش دیگه از دادگاه رفتنای بیهوده خسته شدیم.میخواستیم ببینیم حالا که حبسی که براش بریدن تموم شده آزاد میشه  اگه ما نریم بگیم میخوایم این آقا بمونه زندان؟ یا نه خود زندان بخاطر اینکه رد مال نکرده آزادش نمییکنه؟

ممنون میشم جواب بدید. شرمندم

یعنی باید بریم درخواست اجرای کیفری کنیم؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

عزیزم من وکیل نیستم  دانشجو حقوق هستم زیاد اطلاعی ندارم این مسئله که شما  گفتید جنبه مدنی داره باید بری دادگاه بپرسی و پیگیری کنی 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!