2777
2789

شما جز کدومش هستی؟  و بنظرتون چه مدلی باشیم بهتره؟ 

من از یه مدل گردنبند خوشم اومده بعد همسرم همش میگه بخر بیش از سی چهل تومن ک نمیشه،،  البته من بخام بردارم سبکشو برمیدارم نهایت درحد سی بشه

ولی از یه طرف میترسم پول احتیاجمون شه چون ماشین هم ثبت نام کردیم و هنور نمیدونم چقد بابت ماشین قرارباشه پرداخت کنیم،  از طرفی میگم وقتی همسرم میگه بخر چرا نخرم هی دست دست کنم یوقت طلا گرونتر شه و پشیمون شم،  باز میگم از کجا معلوم طلا افت نکنه

موندم چکارکنم،،،  شما بودین چکارمیکردین؟ 

الان اطراف خودم خیلیا هستن ک میدونم تو شرایط من بودن روز اول خریده بودن،،،،، نمیدونم من اشتباه میکنم!!!!؟؟؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میخریدم . ان شالله تا موقع ماشین اون سی تومن باز جوری میشه .نمیشدم از طلاهای قدیمی ترم میفروختم 

ولی بنظرم حالا که شوهرت میگه بخر

به نظرم وقتی خرج میکنی بازم پول میاد برا من که اینطوری بوده

۳۰ گرم میخوایی بخری یا ۳۰ میلیون؟

اگر ۳۰ میلیونه بخر پولشو میتونه راحت جور کنه و گرون و ارزون شدن طلا هم اونقدر اثری رو اون وزن طلای تو نمیذاره

ولی ۳۰ گرم باز یکم بحثش فرق داره

من بودم میخریدم . ان شالله تا موقع ماشین اون سی تومن باز جوری میشه .نمیشدم از طلاهای قدیمی ترم میفرو ...

اره خودمم اتفاقا این فکرو کردم ک میشه از طلاهای قبلی فروخت یا اصلا جورشه،  حالا بخواییم پول ماشین بدیم باید کلی پول بابتش بدیم اینم روش ولی باز هی شک کردم

۳۰ گرم میخوایی بخری یا ۳۰ میلیون؟ اگر ۳۰ میلیونه بخر پولشو میتونه راحت جور کنه و گرون و ارزون شدن ط ...

نه عزیزم سی ملیون،  اره درست میگی،  البته نمیدونم هنوز مدلی ک میخام چندگرم بشه

وقتی خودش میگه  باکله میرم میخرم،،😂

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی