2821
2789
عنوان

خواستگار دوستم

135 بازدید | 13 پست

خانوما برا دوستم یه خواستگار اومده شرایطش اوکیه اما گفته بعد ازدواج میرم خونه پدرم اینا زندگی میکنم خونه‌شون دو طبقه‌اس اما مسیر رفت و آمدش جداست دوستم الان شک کرده که قبول کنه یا ن؟ 

نظر شما چیه؟؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی سخته.... 

مثلا از نظر دخالت کردن؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
قبول کنه ولی دقت کنه از اول همه چی رو اصول باشه رفت و آمد شام و ناهار.  انگار همسایه هستن. &nbs ...

دوستم میگه میترسم قبول کنم پشیمون بشم از یه طرفم میگه اگه بگم من نمیام اونجا یه خونه کرایه کنیم واکنش خوبی نشده نده خواستگارش و خانواده شوهرش بد بین بشن بهش 

میگه پس در کل قبول نکنه خواستگارش رو 

دوستم میگه میترسم قبول کنم پشیمون بشم از یه طرفم میگه اگه بگم من نمیام اونجا یه خونه کرایه کنیم واکن ...

حق انتخاب داره.  میتونه پیشنهاد بده ببینه واکنش چیه اگر یه کم احساس کرد بده جواب منفی بده. 

اگر موقعیت خیلی ویژه ای هم نیست و موقعیت های بهتری براش پیش میاد که جواب منفی بده.  خلااااااص

حق انتخاب داره.  میتونه پیشنهاد بده ببینه واکنش چیه اگر یه کم احساس کرد بده جواب منفی بده.  ...

حتما بهش میگم که به خواستگارش این پیشنهاد رو بده از همین اول بشناسش بهتره 

نه اینطوری نیست که فقط همین خواستگار باشه بالاخره بازم خواستگار میاد براش 

ممنون که راهنمایی کردید😘

خوشبخت بشین دخترای قشنگ

ممنون عزیزم😍

دختر نازم🌹♥

😘😘💖💖

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز