ده سال پیش بعد از ۴ سال بالاخره با آی وی آف بچه دار شدم .خیلی خرجکردیم. خییللیییی اذیت شدم همه دنبال خرید خونه و ... بودن من تو مطب در به در دنبال درمان .بعد از پسرمم هم ۴ بار دوباره آی وی آف کردم و نشد الان ۵ سال میشه که دیگه دنبال دوا و درمان نرفتم .یک سال هم میشه که کار پیدا کردم می خوام به خودم برسم دندونام ایمپلنت کنم .چشمام لیزر کنم .وسایل خونم را بعد از ۱۵ سال عوض کنم ،یعنی می خواستم دیگه بیخیال بچه بشم تا اینکه از بیمارستان زنگ زدن گفتن بیاید تکلیف جنین فریزتون مشخص کنید ولی من از ترسم به شوهرم نگفتم دیگه خستم دلم نمی خواد دوباره دکتر برم می خوام بعد از ۱۵ سال تازه زندگی کنم ،😭😭😭😭😭
نگفتی اولی رو بعد چندتا آی وی اف به دنیا اوردی؟ چند سالگی؟ کدوم مرکز درمان خوب بود رفت ...
بعد از ۱سال مصرف دارو و ۵ بار ای یو ای . بالاخره با اولین بار آیوی آف در سن ۳۱ سالگی پسرم به دنیا اومد .بعد از اون بازم دنبال درمان رفتم و ۴بار هم ای وی آف کردم ولی دیگه باردار نشدم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این چه حرفی شاید حکمتی داره به جاش یه دسته گل براش آوردید سختی و مشقتش مال شما بوده مالی جایگزین دار ... : /discussion/topic/11399366/%d8%af%db%8c%da%af%d9%87-%d9%86%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%85-%d8%a8%da%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b4%d9%85?postId=297515671
خیلی سختی کشیدم .به خاطر بچه بعد پسرم بازم تلاشمو کردم که پسرم تنها نمونه .عوارض اینهمه دارو و ۵ بار ای وی آف به جون خریدم به خاطرپسرم و شوهرم . ولی دیگه توان ندارم.خستم می خوام زندگی کنم .کاش دیگه از بیمارستان بهم زنگ نمیزدن .دوباره هواییم کردن ،😭😭😭.دیگه حقمه که به فکر خودم باشم ،😔😔😔😔
خیلی سختی کشیدم .به خاطر بچه بعد پسرم بازم پلاسکو کردم که پسرم تنها نمونه .عوارض اینهمه دارو و ۵ بار ...
عزیزم بنظرم به شوهرت بگو بعدم یه چکاب بده که هزارجات مشکل داره و با مصرف دوباره داروی هورمونی اوضاعت وخیم تر میشه الکی برو چکاب نتیجه هم نمیخاد به شوهرت بگی
این همه درد و رنج را به جون بخری که چی بشه
اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
من هرچی اطلاعات داشتم بهت گفتم. حالا خودتم سرچ کن. بیمارستان های دولتی. برو هزینه هارو بپرس.همه دولت ...
ممنون عزیزم من ی کاربر دیگم ازت سوال کردم 💖
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
دیگه این دو تا رو هم امتحان میکردی دیگه شد شد نشد هم کلا بی خیالش میشدی واقعا حق پروسه ای وی اف خیل ...
نمیدونم چکار کنم .بعضی وقت ها که پسرم تنهاست سرم غر میزنه و من دعواش میکنم شوهرم میگه چته می خواستی براش خواهر برادر بیاری که تنها نمونه .آخه مگه من دوست داشتم اینطور بشه .تلاشمو که کردم ولی نشد