2777
2789
عنوان

دیگه نمی‌خوام بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 79 پست
اره آدم تو این سن می خواد به خودش برسه .من که تازه کار پیدا کردم  .وضع مالیمونم خوب نیست.هر وقت ...

میخواستی بگی اگه مشکل از خودتم بود باز زبونت اینقدر دراز بود؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره آدم تو این سن می خواد به خودش برسه .من که تازه کار پیدا کردم  .وضع مالیمونم خوب نیست.هر وقت ...

این چه حرفی شاید حکمتی داره به جاش یه دسته گل براش آوردید سختی و مشقتش مال شما بوده مالی جایگزین داره ولی ازدست دادن انرژی و سلامت جایگزین نداره

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
بیمارستان مهدیه کجاس ؟؟؟؟ دکترهاش مس شریعتی و امام خمینی و.... هر دفعه فرق می‌کنه یا نه میتونی با یه ...

مهدیه سمت شوش میشه اگه اشتباه نکنم. ایستگاه مترو مهدیه هست دیگه. بهترین دکترش زهرا حیدر

اما بقیه هم خوبن. درگیر اسمهاشون نشو. هزینه ها عالی. کم. 

والا ت اطراف من همه یکی دارن دیگ دارن زندگیشونو میکنن توم زندگی کن خداروشکر یکی داری ب خودت برس ب پس ...

من همینو میگم دیگه بعد از ۴۱ سال وقتشه به خودم و زندگی برسم .کار کنم وضع مالیمونم خوب بشه به پسرم برسم .اصلا بیخیال بچه شدم بودم تا اینکه از بیمارستان زنگ زدن که بیا تکلیف جنیناتو مشخص کن .مطمئنم به شوهرم بگم میگه برو دنبال درمان چون دیگه می‌دونه که خودم هزینشو باید بدم ..

هزینه 90 درصد رایگانه مهدیه.  منم شنیدم. خیلی ارزونه. چند سالته؟ حتما 1 ویزیت برو

دولتیه عزیزم ؟؟؟حتی اگه دولتی هم باشه منی که چند ساله شریعتی میرم و میام میدونی که دروغه که ۹۰٪رایگانه کی گفته آخه والا ما هم کم هزینه نمیکنیم چرا الکی تبلیغ دروغ می‌کنن شما هم باور می‌کنی 

پول ندارم هرینه کنم فقط می تونم ورزش کنم رژیم دارو بخورم 

میگفتن وام میدن برای ivf ی سرچ بکن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
فقط دفترچه تامین دارم من 27سالم 

برو عزیزم. جای ارزونیه. من به شنیده ها کار ندارم. خودت برو محیطش بد نیست.به نظر من مهدیه برای ناباروری خوبه. هزینه هاش کمه. خیلی ها هم نتیجه گرفتن. برای افرادیه که هزینه نمیتونن بدن. دولتیه. 

بیشتر حوصله انتقال رو نداری یا بچه؟

هر دو .آخه تازه کار پیدا کردم می خوام کار کنم و به بچه و زندگیم برسم .ولی بیشتر حوصله انتقال و دکتر را ندارم .دوباره باید برم لاپاراسکوپی و آزمایش .دوباره  دارو و آمپول .  راهم هم دوره به بیمارستان .تو یه شهر دیگه هست 

من همینو میگم دیگه بعد از ۴۱ سال وقتشه به خودم و زندگی برسم .کار کنم وضع مالیمونم خوب بشه به پسرم بر ...

پسرت چن سالشه؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
دولتیه عزیزم ؟؟؟حتی اگه دولتی هم باشه منی که چند ساله شریعتی میرم و میام میدونی که دروغه که ۹۰٪رایگا ...

تبلیغ دروغ هم باشه. بازم مهدیه هزینه هاش پایینه😊

واقعا اگه کسی هزینه ی مهدیه هم نداشته باشه

به نظرم اشتباه بچه دار شه

بیمارستان دولتی دیگه با بیمه کف قیمته درمانه🌹🧡

مهدیه سمت شوش میشه اگه اشتباه نکنم. ایستگاه مترو مهدیه هست دیگه. بهترین دکترش زهرا حیدر اما بقیه هم ...

شما خودت رفتی؟واقعا هزینه هاش کمه؟