ده سال پیش بعد از ۴ سال بالاخره با آی وی آف بچه دار شدم .خیلی خرجکردیم. خییللیییی اذیت شدم همه دنبال خرید خونه و ... بودن من تو مطب در به در دنبال درمان .بعد از پسرمم هم ۴ بار دوباره آی وی آف کردم و نشد الان ۵ سال میشه که دیگه دنبال دوا و درمان نرفتم .یک سال هم میشه که کار پیدا کردم می خوام به خودم برسم دندونام ایمپلنت کنم .چشمام لیزر کنم .وسایل خونم را بعد از ۱۵ سال عوض کنم ،یعنی می خواستم دیگه بیخیال بچه بشم تا اینکه از بیمارستان زنگ زدن گفتن بیاید تکلیف جنین فریزتون مشخص کنید ولی من از ترسم به شوهرم نگفتم دیگه خستم دلم نمی خواد دوباره دکتر برم می خوام بعد از ۱۵ سال تازه زندگی کنم ،😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خدا این چند سال اصلا راحت زندگی نکردم فقط دو سال بعد از تولد پسرم خوب بود .خستم دلم می خواد دیگه ...
به شوهرت بگو بعدا متوجه بشه باز دردسر میشه برات
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .