2777
2789
عنوان

کاش ما هم پولدار بودیم

392 بازدید | 17 پست

خواهرمو به یه پسره ای معرفی کردن رفته گفته نمیخوامش این مثه یه پشه ایه که بیاد تو خونه من بال پروانه بهش بدی، ،خیلی دلم شکست تو رو خدا اگه پولدار هستید به بقیه فخر نفروشید 

والا اصالت نداشتن ما هم فقیرم ولی خواهرم با یه پسر پولدار ازدواج کرده. 

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا این پولدارا پولدارای تازه به دوران رسیده‌ان من هر چی پولدار اصیل دیدم آدمای مهربون و خونگرم بودن

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
والا اصالت نداشتن ما هم فقیرم ولی خواهرم با یه پسر پولدار ازدواج کرده. 

من بابام وقتی ۳۰ سالش بود سرطان گرفت و۳۵ سالگی از کار افتاده شد نتونست کار کنه ولی بازم همه تلاششون واسمون کرد  ولی اگه مریض نشده بود ما هم نباید وضعمون این طوری بود،خیلی با حرفش ناراحت شدم 

خیلی آدم بیشعوری بوده 

و بی‌شعور تر اونیکه اومده بهتون گفته این جرف و 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
درست میگی عزیزم ولی خیلی بهم برخورد

آدم‌ها تو سختی رشد پیدا میکنند و قوی میشن ما گل تزیینی نیستیم که تو گلخونه رشد پیدا کنیم و با اولین باد از بین بریم ما مثل درخت هستیم تو زمین سخت رشد میکنیم در برابر طوفان ها هم مقاوم هستیم 

من خودم وضع مالی پدرم خوبه همه چیز رو رها کردم و رفتم تا از صفر و کارهای ابتدایی خودم بسازم چون میخواستم قوی باشم 

حالا این برخوردهای آدم‌های اطرافمون یکی از اون شرایط سخته عوضش ما قویتر میشیم 

هر چی نازمون رو‌ بکشن و پسرها قربون صدقه مون برن مثل همون گل ناز نازی میشیم اما تو شرایط سخت مثل درخت قوی میشیم