night2190 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 6873 عنوان از مشکلات بیبی فیس بودن 98 بازدید | 10 پست اینه تو خیابون و بازار داری راه میری و چندتا اکیپ پسر که پشتشون کوله پشتی مدرسس بهت نخ میدنمیخوام بهشون بگم من انقدر پیرم که گندمک ۵۰ تومنی و بستنی ۵۰۰ تومنی یادمههه همچنان امیدوار دیروز | 09:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22176 اینم تاپیک بود من سر صبح دیدم آخهمن بستنی ۳۰ تومنی یادمهولی نه عتیقه نیستم تورم وحشتناکه🙄 فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96472 با حاله که خنده ات نگرفت از دستشون چند سالته من بین ۳۰تا ۳۸ ایتا که واقعا دوست داشتم از ۳۸ صورتم یه خورده مشخص تر بود البته یه ۵ کیلو وزنم بالاتر رفت گرچه هنوزم نرمال هست وزنم ولی خوب بالا ۴۰ دیگه آخرش صورت شادبی رو ندارا
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96472 اینم تاپیک بود من سر صبح دیدم آخهمن بستنی ۳۰ تومنی یادمهولی نه عتیقه نیستم تورم وحشتناکه🙄 این مهم نیست عزیزممن بچگی ۲ تومن بستنی میخریدم دوتا تک تومن دیگه اینجا ایرانه البته من کم سن نبستم ۴۳سالمه
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 15570 دوبرابر بیشتر احساس پیری کردمبستنی ۵۰۰ تومنی!من خوراکی های ۲۵ تومنی یادمه ۲۵ تا تک تومنی😂😂
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22176 این مهم نیست عزیزممن بچگی ۲ تومن بستنی میخریدم دوتا تک تومن دیگه اینجا ایرانه البته من کم سن نبستم ... ۴۲ سنی نیست منم سی سالمه ولی از بس از این چیزای عجیب دیدیم و جوونی نکردیم حس میکنم صد سالمه فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96472 ۴۲ سنی نیست منم سی سالمه ولی از بس از این چیزای عجیب دیدیم و جوونی نکردیم حس میکنم صد سالمه جوونی که هیچ کدوم نکردیم نه سنی نیست ولی خوب تورم یه چیز عحیب غریب بوده در این سالها