2777
2789
عنوان

بیاین معنی این جمله رو بگین:///

283 بازدید | 12 پست

گیم اینا پلی میدی

منظورش چیه؟

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر منم ی سوال بپرسم نظرتو بگی

اره حتما

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
گفتم پسرین ک جواب دادین 😂😂🤝

وای پس بگو😂😂

با پسری رابطه خیلی محدودی داشته باشی بعد تو پیام بت بگ خیلی لوسی حرف بدی؟؟؟

نبابا عادیه 

با پسری رابطه خیلی محدودی داشته باشی بعد تو پیام بت بگ خیلی لوسی حرف بدی؟؟؟

من بگم؟ 

راستش جوابشو میدم لزومی نمیبینم با ی آدم غریبه خودمونی شم همم مواظب لحن برخوردتون باشین... 

خوشم نمیاد کسی بهم بگه لوس چون نیستم... 

من بگم؟  راستش جوابشو میدم لزومی نمیبینم با ی آدم غریبه خودمونی شم همم مواظب لحن برخوردتون باش ...

مرسی از نظرت نه من در خدی روابطم ازاد ک بهش اجازه این حرف بدم نه اونم بچه دبیرستانی نمیدونم چند روز تو ذهنم

مرسی از نظرت نه من در خدی روابطم ازاد ک بهش اجازه این حرف بدم نه اونم بچه دبیرستانی نمیدونم چند روز ...

آها... کلا من یکی خوشم نمیاد ی پسری بهم بگه خیلی لوسی یا اینطوری میخواد بیشتر راحت شی باهاش یام خوشش نمیاد ازت یام شوخی میکنه از مسخره بازی هاش.. منم روابط ام تا حدودی آزاده اما خوشم نمیاد هرکسی هر حرفیو بهم بزنه...