2777
2789
عنوان

همه رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
به نظر من سعی کن همین جا زندگیتو بسازی..ببین اون طرف کسانی رو می خوان که توانایی هاشون زیاد باشه..سا ...

واقعا دارم تلاشم رو میکنم هم دارم درس میخونم هم کار میکنم هم دورکاری کار انجام میدم ولی باز اونی نمیشه که میخوام عد میبینم یکی با پول یشتر که از خانواده گرفته زندگی بهتری داره شک میکنم به خودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافیان هرکی رفته پول زیاد تو دست و بالش بود الان همین فامیلمون تا الان 2 میلیارد خرج کرده هر سال ه ...

بستگی‌داره چجوری بخوای بری

مهاجرت تحصیلی ارزونتر از همه س...و بهترینش هم با ویزای کار و اسپانسره...هزینه داره ولی اگه جای خوبی بریچ کار خوبی داشته باشی می ارزه

تحصیلی میتونم برم ولی پول میخواد که من اونقدر ندارم

تحصیلی که خیلیا میرن پولش مهمه داشته باشی 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
بستگی‌داره چجوری بخوای بری مهاجرت تحصیلی ارزونتر از همه س...و بهترینش هم با ویزای کار و اسپانسره... ...

الان با ویزای تحصیلی رفتن تا الان 2میلیارد خرج کرده و چون اونجا دانشجو نمیتونه زیاد کار کنه هرماه خانواده از اینجا پول میفرستن براش من نمیتونم این فشار  رو خانواده بزارم

اونک دیگه واقعا خوه غم غرت کمتر هم میشه

اره واقعا اونطوری دیگه برام هیچ فرقی نداره که ایران نیستم‌ ولی تنها با همسرم رفتن بنظرم کار جالبی نیست، یوقتا صحبت میکنیم که همگی بریم دوباره دو به شک میشیم چون ۶ نفر با شرایط متفاوت واقعا ادم نمیدونه چی پیش میاد