کلا هرکی از اشناها دوستام هستن دارن مهاجرت میکنن دیروز هم یه نفر دیگه از فامیلامون رفت حس اینکه همه دارن پیشرفت میکنن و من دارم درجا میزنم خیلی داره اذیتم می کنه راهکار چیه؟
به نظر من سعی کن همین جا زندگیتو بسازی..ببین اون طرف کسانی رو می خوان که توانایی هاشون زیاد باشه..سا ...
واقعا دارم تلاشم رو میکنم هم دارم درس میخونم هم کار میکنم هم دورکاری کار انجام میدم ولی باز اونی نمیشه که میخوام عد میبینم یکی با پول یشتر که از خانواده گرفته زندگی بهتری داره شک میکنم به خودم
تحصیلی میتونم برم ولی پول میخواد که من اونقدر ندارم
تحصیلی که خیلیا میرن پولش مهمه داشته باشی
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
بستگیداره چجوری بخوای بری مهاجرت تحصیلی ارزونتر از همه س...و بهترینش هم با ویزای کار و اسپانسره... ...
الان با ویزای تحصیلی رفتن تا الان 2میلیارد خرج کرده و چون اونجا دانشجو نمیتونه زیاد کار کنه هرماه خانواده از اینجا پول میفرستن براش من نمیتونم این فشار رو خانواده بزارم
اره واقعا اونطوری دیگه برام هیچ فرقی نداره که ایران نیستم ولی تنها با همسرم رفتن بنظرم کار جالبی نیست، یوقتا صحبت میکنیم که همگی بریم دوباره دو به شک میشیم چون ۶ نفر با شرایط متفاوت واقعا ادم نمیدونه چی پیش میاد