2777
2789

تا جایی که میدونم مثل سنگ کلیه نیست که دفع بشه.چند نفرم دیدم هر چی طب...گفت انجام دادن اخر مجبور به عمل شدن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

راه حل که زیاده حتی دارو هم داره 

اما کیسه صفرایی که سنگ ساز بشه تا سنگش دفعه بشه دوباره سنگ میسازه واسه همینه که عمل میکنن کلا درش میارن که دفعه های بعدی باعث کوله سیستیک و پانکراتیت و ... نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شنیدم عوارض داره بعد عمل نمیتونی هر چیزی بخوری

نه اتفاقا بعد عمل کاملا نرمال میشی و رژیم غدایی عادی میتونی داشته باشی 

فقط اکثر دکترا از موقعیت استفاده میکنن و بعد عمل چون مریضا بیشتر به حرف گوش میدن میگن که غداهای چرب کمتر مصرف کنید اونم بیشتر برا بحث سلامتی کلی وگرنه ربطی به کیسه صفرا نداره 

ولی کلا به این فکر کن الان حالت خوبه راحت تو شرایط خوب میتونی بری پیش دکتر انتخابی خودت تو بیمارستانی که دوست داری عمل کنی و بعدشم چون شرایط جسمیت خوبه سریع خوب میشی و سر پا میشی ولی اگه مثلا کوله سیستیک بهم بزنی تو یکی دو روز  درد شکم شدید ،تهوع ، استفراغ، زردی شدید و اسیب به کبد میگیری و اورزانسی باید ببرنت و عملت کنن تازه بعدشم دیرتر سر پا میشی 

خدایی نکرده پانکراتیت هم که بشه که اصلا عملم دیگه نمیکنن فقط میگن دعا کنید که زنده بمونه مریض حتی داروییم براش نیست فقط سرم و مسکن میزنن تا اگه شانس گرفت زنده بمونه بیمار