2777
2789
عنوان

ظروف نالینو کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3715 بازدید | 22 پست
تقریبا آره ترجیح میدم تو ظرفای دیگم درست کنم اینجوری نیس ک خط و خش بیفته تیکه تیکه سیاه سیاه قاطی غذ ...

عجیبه واقعا منم پیجشو دیدم کامنت ها رو بسته بودن

ولی تو همه پستا تقریبا مشتریان گفتن پوسته میده

ولی حیف اگه روکشش خوب بود حتما می‌خریدم

من خودم پارسال قابلمه  کهنه مو دادم سر کوچمون تفلون زدن شوهرم هی غر میزد ولی باور کن انقد محکم وعالیه هیچیش نشده

دم دستی هم هست هرروز توش غذا میذارم 

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عجیبه واقعا منم پیجشو دیدم کامنت ها رو بسته بودن ولی تو همه پستا تقریبا مشتریان گفتن پوسته میده ول ...

تفلون از هر چیزی دیرتر خراب میشه حتی از گرانیت 

ولی سرطان زاس بدیش اینه 

من خیییلی گشتم واسه یه قابلمه خوب به این نتیجه رسیدم هر چی تو بازاره بدردنخوره یا ایرانیه یا چینی 

یه آلمانی پارسال پیدا کردم یه دونه سایز ۲۴ش ۴ میلیون بود الان لابد شده ۱۰ تمن😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مال من خراب شده دو سالم نگذشته کی‌ پاسخگوه ک تعویض کنه؟

آره تعویض میکنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خب پس دیگه مطمین شدم نخرم... مارکی هست که بشناسید و خوب باشه واقعا؟

اگه روحی اصل نه این آلومینیوم های تو بازار بهترین گزینه اس ،استیل و مس هم برا یه سری غذا ها مضره  ولی روحی اصل هیچ ضرری نداره منتها گیر نمیاد مگر خیلی قدیمی باشه مثلا۱۰۰ساله یا بیشتر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان مال من خراب شده دو سالم نگذشته کی‌ پاسخگوه ک تعویض کنه؟

البته باید گارانتیش رو فعال کنید

اگه روحی اصل نه این آلومینیوم های تو بازار بهترین گزینه اس ،استیل و مس هم برا یه سری غذا ها مضره &nb ...

روحی هم پیدا نمیشه هم دوستش ندارم😅

دلم میخواد ظرف نچسب بشه

طرف روحی وقتی میشورم انگار دارن سوهان میکشن به اعصابم😶😅

ممنون از راهنماییتون عزبزم

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

تفلون از هر چیزی دیرتر خراب میشه حتی از گرانیت  ولی سرطان زاس بدیش اینه  من خیییلی گشتم ...

آخه میگن اگه کنده بشه وارد غذا بشه سرطان زاس

حتی اگه کنده نشه بازم سرطان زاس؟

من تازه که روکش زدم اصلا خراش برنداشته 

آخه میگن اگه کنده بشه وارد غذا بشه سرطان زاس حتی اگه کنده نشه بازم سرطان زاس؟ من تازه که روکش زدم ...

اگه اونم نمیخوای گرانیت هم سالمه اگه ظرف گرانیت اصل باشه