2777
2789

رزماری خیلی خوبه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ریزشم زیاده مخصوصا جلویه سرم به حدی که خجالت میکشم جلو کسی روسری بردارم ،یا حتی باشگاه یا استخر برم گاهی از همسرم خجالت میکشم واسه من به خاطر تیرویید کم کار هست وکاریم نمیشه کرد به شدت کم حجم و سفیدی سرم دیده میشه بدترین چیز واسه یه زن نداشتن موهایه زیبا هست🥲

خدایا خودت بهترین ها رو واسم رقم بزن،🥰.
چجوری استفاده کنم تواینستا کلیپشو‌دیدم چندروز میتونم مواد جوشونده رزماری نگه دارم

یه مقدارشو بریز توی آب و بذار بجوشه

بعد بیست دقیقه

حواست باشه آبش خشک نشه

بعد بذار کمی خنک بشه و به ریشه موهات اسپری کن

یک الی دو ساعت قبل حموم بزن 

بعد تو حموم بشورش

این روش منه و خیلی هم خوبه

میتونی تو یخچال برای یه مدتی نگهش داری

شاید دو سه هفته

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
اره عزیزم🥲راستی علایم تیروئیدت چیه

خستگی ،اضاف وزن ،بی حالی،به هم ریخته گری قاعدگی .از همه بدتر ریزش مو و درآوردن موزاید صورت هست.من ده سال هست قرص میخورم کنترل هست اما نمی‌دونم چرا لعنتی موهام درست نمیشه 

خدایا خودت بهترین ها رو واسم رقم بزن،🥰.
ممنون عزیزم

💛💛

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان ریزش موهام از داروهای دست ساز بگیر تا محلول و شامپو و دارو و تزریق کلی دارو به کف و پوست سر و .....دکتر بگیرررررر تا داروی گیاهی و شیمیایی  و بیچاره مادرم بهترین خوراکیها رو میداد میخوردم...چند سال خرج موهام کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم ریزش موقتی قطع میشد مجدد شروع میشد  خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره انقدر خرج کنه گذشاته از اون وقت و اعصابش نمونده بود برام.
یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو  پیدا کردم که داروهاش  مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا  و البته قرصش شرکتی خیلی عالی بود ریزش موهامو با هزینه کم خوب کرد  البته یه مدت ادامه دادم
۳ دوره کلا از داروهاش استفاده کردم تمام موهامم که ریخته بود اول به صورت پرز درومد بعد ادامه دادم بلند شد  خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام براش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت من داروی دیابت ازش خاستم بگیرم نداد گفت برو پیش پزشک من دقیقا نمیدونم بهت بسازه یا نه در کل بگم خیلی مشتری مدار بود.الان دارو استفاده نمیکنم ریزش کاملا قطع شده 
رویش مجدد هم داشتم ب لطفا خدا.همون قرصا که بهم داد استحکام ناخنهام خیلی بیشتر شد پوستم خیلی بهتر شد 
خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوسال گذشته .منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر موهام خب بالاخره زیبایی زنه ..دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه  شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم تیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه