2777
2789
عنوان

راهکار برای گران‌فروشی

121 بازدید | 9 پست

سلام ، من چند متر پارچه نیاز داشتم ، همسرم برای خرید آدم بی حوصله ای و اولین مغازه طوری رفتار می‌کنه مجبور به خرید بشی ، خرید رو انجام دادیم اما دیدم همون فروشگاه از جنسی که من خریدم تو دیوار با قیمت متری هشتاد کمتر آگهی زده !! تماس گرفتم پیچوند 😐 همسر منم همکاری نمیکنه و مجبورم خودم پیگیر باشم چون اختلاف مبلغ پرداختی با واقعیت بالای یک تومن هست !

اگه راهکاری به ذهنتون میرسه ممنون میشم بفرمایید 

این هم اضافه کنم فروشنده جنس رو به اسم بافت یزد داده اما شک دارم ولی برا این موضوع چون کلامی گفته سندی ندارم 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پیشنهادی نظری هیچی !؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهادی نظری هیچی !؟

خودتون تنها نمیتونین برین فروشگاه برای اعتراض 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
به مجازی خیلی اعتماد نکن قیمتای پرت زیاد میدن  بعد میفهمی جنس و.. فرق داره

خود همون فروشگاه آگهی زده با عکسهایی از داخل مغازه اش🤦

خودتون تنها نمیتونین برین فروشگاه برای اعتراض 

چرا میتونم اما وقتی پشت گوشی پیچوند قطعا حضوری هم قبولدار نمیشه میخام با یک روشی پیش برم که نتونه زیر حرفش بزنه

چرا میتونم اما وقتی پشت گوشی پیچوند قطعا حضوری هم قبولدار نمیشه میخام با یک روشی پیش برم که نتونه زی ...

خود پارجه که هست اگر پرینت کارتخوان رو داری ببر اکر نه پیامک برداشت گواه که شما چقدر پول دادی ، برو آگهی رو نشون بده ، پارجه و رسید هم ببر اصلا شوهرت هم نیاز نیست پیاده سه از ماشین . خیلی محکم حرفتو بزن و بگو 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
شاید برای جلب مشتری بوده  الکی قیمت نداده؟  مثل این وانتیا که می نویسن بیست بعد میری بخر ...

افرین دقیقا همینه ، الان با یکی از همکاراشون صحبت کردم همینو گفت 🤦ولی بابت جنس پارچه خاطرمو جمع کرد

خود پارجه که هست اگر پرینت کارتخوان رو داری ببر اکر نه پیامک برداشت گواه که شما چقدر پول دادی ، برو ...

مرسی وقت گذاشتی ، میرم عصر ببینم چی میشه 😊🖐️