يه گروه مزدور تو روسيه با 25000 نفر نيرو با توپ و تانك جنگ اوكراين رو رها كردن و دارن ميرن مسكو رو فتح كنن . پوتين مخفي شده . مسكو آماده باش نظامي داده . امروز ممكنه اتفاقات خيلي عجيبي بيوفته كه كل منطقه رو بريزه به هم . قيمت دلار و طلا ممكنه يه دفعه كن فيكن بشه .
اونايي كه با تجربه و زرنگن از همين الآن رفتن طلا بخر . خود اين خبر بازارو ميريزه به هم .
زرنگتر از اونا طلافروشیان ک تا مظنه جدید نیاد طلا نمیدن!
زرنگ ک نه! ولی خوش شانس کسیه ک هفته قبل طلا خریده
البته ک آرزوی قلبیم اینه هیچ تنش و درگیری نباشه ک ترکش ب ما بد بخت بیچاره ها بخوره
حداقل ی مدت کاش قیمت طلا ثابت بمونه):
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍 سایت زیر به کمک هوش م.صنوعی مارو میبره به اینده و ... : /discussion/topic/11397671/%da%af%d8%b1%d9%88%d9%87-%d9%88%d8%a7%da%af%d9%86%d8%b1%d9%87%d8%a7?postId=297481645
اي بي معرفت . اسم بچه ي سومتم گفت ؟ لابد اسمش شكر الله بوده . ولي هوش مصنوعي ميخواست به من لباس بفروشه .