2777
2789
عنوان

گروه واگنرها

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 35 پست

همیشه میام اینجا خبرای روز رو به صورت × 2000 هزار میخونم

یه حمله ای به واگنر ها شده 

وزارت دفاع نگفته ما کردیم 

واگنر ها هم عصبانین که ما میخواستیم تسلیم شیم چرا اینجوری کردین 

بعد تازه گفته ما انتقام میگیریم نگفتن که دارن میرن فتح کنن 

بعد همه اینها هم فعلا نه تکذیب شده نه تایید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی خیلی خندیدم. 

چرا ؟ برو اخبارو ببين . 25 هزار نفرن . مگه يكي دو نفرن ؟ اون موقع كه طالبان داشت ميرفت سمت كابل هم ميخنديدي ؟ اونايي كه مذهبي هستن ميدونن كه وعده ي اومدن يأجوج و مأجوج از همين منطقه داده شده . اينها همه شون آدمكشن . مزدور يعني هر كي بيشتر پول بده من با اونم . اگر آمريكا بهشون پول داده باشه چي ؟ سر همين بزنگاه ها يه عده خريد و فروش ميكنن و پولدار ميشن يا بدبخت ميشن . 

یکی از بزرگترین حماقت های قرن بیست و یکم، حماقت پوتین با حمله کردن به اوکراین بود

روسیه احتمالا واگنر ها رو سرگوب میکنه اما بعد تمام این اوضاع و جریانات هیچ بعید نیست پوتین از مسند قدرت پایین کشیده بشه

مردک خل وضع

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
الان ینعی قیمت طلا میکشه پایین ،؟؟؟؟

قاعدتا باید بکشه بالا

هر تنشی باعث بالا رفتن طلا میشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...