2777
2789

سلام با توجه به تاپیک های قبلیم، چند وقتی هست که از گرفتگی عضلات شونه و کتف رنج میبرم .. البته در ابتدا نفخ شدید اذیتم میکرد که رفتم دکتر گفت میکروب داری قرص داد ، قرص ها رو هفت روزه که دارم میخورم ، برای گرفتگی هم رفتم فیزیو تراپی دو جلسه .

امروز طرف کتفم باز گرفت و یکم که آروم تر شدم نفخ شدید دارم .. 

کسی می‌دونه روده و معده اون گرفتگی هارو تحریک می‌کنه یا اون گرفتگی ها باعث نفخ و .. میشن؟

همش مال اعصاب و گوشی دست گرفتنه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

من درد و گرفتگی داشتم به دکتر گفتم ازمایش بنویسه واسه ویتامین دی و بقیه ویتامین ها. مشخص شد ویتامین دی کم دارم از وقتی خوردم خیلی بهتر شدم. ولی اینو بدون که بدون ازمایش دی نخوری چون هم کمبودش ضرر داره هم زیاد بودنش. البته کلاژن هم کمبودش گرفتگی و اینا میاره. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش م.صنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://b2n.ir/w70084

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

درد و گرفتگی کدوم قسمتا؟ 

پا گردن کمر و خشکی عضلات

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
معدتون هم علايم من رو داشت ؟

علائم شما رو نه ولی زخم معده و عفونت معده داشتم. 

برای گرفتگی عضلات  دارو نداد ومعدتون هلیکو باکتر پیلوری داشت

نه دارو ندادن برای گرفتگی..

گاهی فکر میکنم این گرفتگی از معده است که به پشت میزنه ..

معده می‌تونه انقدر عضلات پشت بدن رو تحریک کنه؟