2777
2789
عنوان

یکی بگه چیکار کنم من واسه بدبختیام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 60 پست
اینطوری همه میفهمن و اون چیزی ک می‌ترسی سرت میاد  خودت رو جمع کن تظاهر کن ک زندگی عادیته  ...

نه اونا چیزی نمیگن ولی مامانم شک کرده 😔 همش نگرانمه گریه میکنه

اینطوری همه میفهمن و اون چیزی ک می‌ترسی سرت میاد  خودت رو جمع کن تظاهر کن ک زندگی عادیته  ...

نظرت درسته اما بنظرم پیاما هستش شکایتم کنه پرونده تشکیل میشه تا ابد مبمونه توی دادگاه پرونده شکایتم کنه اون اینقد نامرد بوده ک رفته شکایتم کنه بدتر رو لجج میفته نهایت میگه خودش خواسته پیامارو میاره  اخرشم مگه ترمیم بکارت بگن ک نمیرزه شکایت  همون خودش بعدا تزمیم کنه بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بدتر از این ب خاطر ی لاشی خودت رو اذیت نکن  یعنی ارزشت و غرورت آنقدر پایینه ک ب خاطر ی لا ...

یک سال دنبالم بود کثافط لاشی تا بهش ا کی دادم تغییر چهره داد 😭😭😭 زندگیمو سیاه کرد

نه اونا چیزی نمیگن ولی مامانم شک کرده 😔 همش نگرانمه گریه میکنه

وای نزار اون اذیت بشه . تو میتونی اوضاع رو درست کنی 

نیمه پر لیوان رو نگاه کن ، اگه باردار میشدب چی ؟ اگه عکسات رو پخش میکرد ؟ یا تهدیدت میکرد ک وارد ی رابطه سمی سی اگه نشی ابروت رو می‌بره ؟ 

الان میتونی باز دوباره شروع کنی 

میشه 

کاش برگرده فقط ابروم حفظ بشه من بی ابرو نیستم که با همه باشم فقط تو رندگیم با این بودم بخدا بی ابرو ...

عزیزم بی ابرو اونه ک یه دخترو توی این وضعیت ول کرده خب برگرده بازم رابطه ولی نمیاد خواستگاری بعدش ضربه بدنری میخوری  انشااله اگه برمیگزده فقط برای خپاستگاری برگرده

نظرت درسته اما بنظرم پیاما هستش شکایتم کنه پرونده تشکیل میشه تا ابد مبمونه توی دادگاه پرونده شکایتم ...

نظر شما هم کاملا درسته . من گفتم زمانی شکایت کنه ک اون نامرد بخواد بابت این اتفاق استاتر رو اذیت کنه یا تهدید کنه .