2777
2789
عنوان

یکی بگه چیکار کنم من واسه بدبختیام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 60 پست
دوماه باهم بودیم یه ماهه رفته و الان با یکی دیگست 😭😭 از همه مردا چندشم میشه 😭😭😭

الان این مسئله خیلی برات بزرگه ب مرور کوچبکتر میشه الان هر چقدر ک بری دنبالش اون دور تر میشه از ته دلت گریه کن داد بزن خودتو خالی کن خدارو صدا بزن با همه وجودت بسپر ب خدا بجو دلتو اروم کنه بعدش خودت رو سر گرم کن توی خونه نمون با دوستی اگه داری برو بیرون کافه ای چیزی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوماه وا دادی دختر ؟😐🚶🏻‍♀️

چرا همه همینو میگن ک وا دادم

بخدا نمیدونستم بخدا زوری بود هرچی هلش دادم زورم نرسید بخدا نتونستم چجوری بفهمونم ؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

الان این مسئله خیلی برات بزرگه ب مرور کوچبکتر میشه الان هر چقدر ک بری دنبالش اون دور تر میشه از ته د ...

نمیتونم هرچی بیشتر میگذره بیشتر منزوی میشم حتی پدربزرگمم نمیرم نمیبینم چندشم میشه 😭😭

الان این مسئله خیلی برات بزرگه ب مرور کوچبکتر میشه الان هر چقدر ک بری دنبالش اون دور تر میشه از ته د ...

درضمن این برمیگرده تا دوباره سو استفاده بکنه اما یادت باشه وقتی ک برگشت حق نداری گولشو بخوری یا حتی بهش فکر کنی بزار بفهمه توعی ک همه چیتو براش دادی اما لیاقت نداشت

درضمن این برمیگرده تا دوباره سو استفاده بکنه اما یادت باشه وقتی ک برگشت حق نداری گولشو بخوری ی ...

کاش برگرده فقط ابروم حفظ بشه من بی ابرو نیستم که با همه باشم

فقط تو رندگیم با این بودم بخدا بی ابرو نیستم 😭😭

نمیتونم هرچی بیشتر میگذره بیشتر منزوی میشم حتی پدربزرگمم نمیرم نمیبینم چندشم میشه 😭😭

اینطوری همه میفهمن و اون چیزی ک می‌ترسی سرت میاد 

خودت رو جمع کن تظاهر کن ک زندگی عادیته 

ب همه نگو ب اونایی ک گفتی قول بگیر ک نمیگن یا تهدید ب برملای اتو های همون افراد 

ردت رو از اون طرف پاک کن 

تهدید کن ک ی جور ت. ز بوده تا دوماه دی آن ای فرد هست میتونی بری تست بدی اگه ناخونات بلنده از زیرش آزمایش میگیرن اگه خط انداختی بهش  البته وقتی ک خواست اذیتت کنه الان ک در گیر لاشی بازی خودشه فقط رو خودت کار کن و موقعیتت تو اجتماع 

میدونم چی میگی الان بهترین مرد دنیا هم مقابلت باشه حس خیلی بدی میگیری تحمل کن صبر کن خدارو یه لحظه غافل نشو خدا توی جوشن کبیر نوشته من پشتیبان کسی ام ک پشتیبانی نداره پناه کسیم ک پناهی نداره درسته تو الان کسیو نداری برا ابروت میترسی از کسی کمک بخای اما پشتیبان تو خداست ک قدرته مطلقه

۲۴ دوستام فهمیدن چون فرداش حالم بهم خورد و خودکشی کردم

دیگه بدتر از این ب خاطر ی لاشی خودت رو اذیت نکن 

یعنی ارزشت و غرورت آنقدر پایینه ک ب خاطر ی لاشی اینطوری خودت رو اذیت کنی ؟ اینم میگذره تهش نتیجه گرفتی سریع اعتماد نکنی .