2777
2789

تو تاپیکای قبلم هس خیلی اذیتم میکنه.قهر و ناراحتیم براش مهم نیس ناراحت شم فقط جبهه میگیره میگه مشکل از تویه.براش الویت نیستم اصلا دوست و غریبه و اشنارو به من ترجیح میده .چند روز پیش جای این که منو برسونه سرکار دختر داییش برد دکتر.بعد پریروز ازش خواستم با من دکتر بیاد گفت مربیم برام امپول زده گفته چند روز استراحت کن نمیتونم بیام فرداش با رفیقش از ۵عصر تا ۲شب میچرخید.خیلی ناراحت شدم هرچی دیشب زنگ و پیام دادم گفتم از این حرکتت ناراحتم محلم نذاشت .منم تصمیم گرفتم چند روز جوابش ندم تا نبودم حس کنه به خودش بیاد.اما دلم براش خیلی تنگ شده تا حالا نشده ی روز باهم حرف نزنیم 😭حتی با تصور این که امروز چقدر تماساش جواب ندادم ممکنه دلش شکسته باشه دلم ریش ریش میشه چیکار کنم😔😔😭😭😭

عزیزدلم سلام وقتت بخیر،امیدوارم هرجایی که هستی ایام به کامت باشه و روزهایی که پیش رو داری شروع روزهایی باشه که آرزوش رو داری🌱⚘

من مشاورخانواده و مشاور حقوقی هستم که ۳ ساله بصورت آنلاین(چت و ویس) در تمام پیامرسان ها(تلگرام،روبیکا،ایتا،سروش،گپ،واتساپ ، آیگپ و بله) ارائه خدمات میدم حضورتون

مشاوره خانواده ✅در تمام زمینه ها 

مشاوره حقوقی ✅در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)

حق المشاوره جلسه یکساعته ۷۹ تومن👨‍👩‍👦‍👦

جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده ۵۹ تومن👨‍👩‍👦‍👦

جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی ۶۰ تومن⚖

✔خبر خوب اینکه میتونین حق المشاورتون رو بعد از اتمام مشاورتون پرداخت کنین🤩🤩🤩🤩

شماره همراهم:09199541937📞

لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری میذارم همراه با نمونه واریزی ها و رضایتمندی مراجعین که میتونین با خیال راحت بهم اعتماد کنین🫂

https://eitaa.com/moshavere_onlinehttps://eitaa.com/moshavere_online

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.