2777
2789
عنوان

اونایی ک وسواس فکری دارن بیان

253 بازدید | 19 پست

آقا من تازگیا ی وسواس پیدا کردم مثلا یکی پیامم رو سین میکنه حس میکنم با عجله خونده باید دوباره بفرستم

یا قرص میخورم شک میکنم خوردم و باید دوباره بخورم

اینام جز وسواس فکریه؟

وسواس فکری شما چطوریه؟

برای درمانش چی کردید؟

اینکه مثلا جدیدا میرم اینستا احساس میکنم همش یه عکس خصوصیی رو استوری کردم در حالی که دستمم بهش نخورده برمیگردم چک میکنم یا تو اپای دیگ حتی

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسواسم خیلی شدیذه 

من همش فکر کنم ی بیماری سخت دارم و باید برم دکتر 

میرم دکتر و ازمایش همش فکر میکنم اشتباه تشخیص میدن 

یا مشکلمو بهم نمیگن 

من تحت نظر روانپزشک م 

ولی خیلی درد بدیه هعیی 

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
اینکه مثلا جدیدا میرم اینستا احساس میکنم همش یه عکس خصوصیی رو استوری کردم در حالی که دستمم بهش نخورد ...

یا قمررررر منم اینجوریم 

وسواسم؟؟ 

یا همش فکر میکنم به یکی پیام بد دادم ولی ندادم 

باید هی چک کنم

یا قمررررر منم اینجوریم  وسواسم؟؟  یا همش فکر میکنم به یکی پیام بد دادم ولی ندادم  ...

وسواسیم یعنی ؟😂

خودمم سر همین تاپیک متوجه این موضوع شدم که آیا وسواس دارم یا نه ، مطمئن نیستم دقیقا این باشه ولی رنگ و بوشو داره🥲

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

خیلی بده روانپزشک بهت چی میگ؟

من دارو میخورم بهتر شدم 

ولی خب به خودت بستگی داره عزیزم سبک زندگی ت مراعات کردن و..

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
وسواسیم یعنی ؟😂 خودمم سر همین تاپیک متوجه این موضوع شدم که آیا وسواس دارم یا نه ، مطمئن نیستم دقیق ...

آره عزیزم اینم وسواس فکریه دیگ

من سر کنکور و اضطرابش اینطور شدم

اضطراب افسردگی و وسواس همه بهم مربوطن

وسواسیم یعنی ؟😂 خودمم سر همین تاپیک متوجه این موضوع شدم که آیا وسواس دارم یا نه ، مطمئن نیستم دقیق ...

نمیدونم 

من که اگه اینجوری باشه خیلی شدیدم 

در حدی که چندها بار چک میکنم تا اروم شم😕

من دارو میخورم بهتر شدم  ولی خب به خودت بستگی داره عزیزم سبک زندگی ت مراعات کردن و..

الان بنظرت این چیزا ک من گفتم وسواس فکریه

مثلا نگا من چک کردم رفیقم ساعت ۱۱:۳۰ پیامم رو سین نزده بود بعد ۱۱:۳۵ دیدم سین زده

بعد ی پستی گذاشته بود تو کانال ۱۱:۳۱

همش میگفتم پیامم رو سرسری خونده رفته کانال پست گذاشته چون ۱۱ و ۳۰ هنوز سین نزده بود همش فکر میکنم پیامم رو سرسری خونده و ۱۱ و ۳۱ پست گذاشته تو اون کاناله و در مورد پیام من فکر نکرده وقتی خوندتش

بنظرت وسواسه؟