2777
2789
عنوان

بیاید اینو ببینید چه جوری....😱

248 بازدید | 11 پست

حالا که اومدی اینو بخون

چرااااااااا اینقد غلط املایی دارید 

بابا درست تایپ کنید.تایپ میکنید حداقل یه بار دیگه بخونین.آدمو دیونه میکنین😱😠بس کنید توروخدا.یه کلمه رو ناقص مینویسید تا نیم ساعت بعدش من تک تک  حروف الفبا رو جایگزین اون ناقصه میکنم 😩

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش غلط املایی بود ، بعضیا نصف ماجرا رو تو ذهنشون تایپ میکنن خودت باید حدس بزنی چی شده اصلا 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

والا تلف رو طلف مینویسن آخه کجا درس خوندی توووووو

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
ناراحت هم میشن تذکر میدیم  یکی صبح نوشته بود افونت بعد هی ام تکرار میکرد با اینکه همه درستشو م ...

دقیقاااااا.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)