2777
2789
عنوان

حذف تایپک لینک

68 بازدید | 7 پست

خانوما لینک حذف تایپک رو میدید یا اگه میشه این تایپک که لینکش رو میزارم برام گزارش بزنید مرسی

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

https://www.ninisite.com/user/6bb68482-302a-4961-8988-f0752578e12b/lilith-2003

این تایپکمو گزارش بزنید ممنون

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/user/6bb68482-302a-4961-8988-f0752578e12b/lilith-2003

این لینک تاپیک نیس که

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
منم دنبالشم ولی انگاری ترکیده 

آره دیدم منم پس تکلیف چیه الان

شما کدوم رو میخوای حذف بشه بگو گزارش بزنم

آره دیدم منم پس تکلیف چیه الان شما کدوم رو میخوای حذف بشه بگو گزارش بزنم

مرسی عزیزم🤍 حداقل ده نفر باید گزارش بزنن که حذف بشه 

نمی‌دونم تکلیف چیه واقعا 

@نی_نی_یار_41‍ عزیزم دیگه حذف تاپیک نداریم؟

@نی_نی_یار_14  

مرسی عزیزم🤍 حداقل ده نفر باید گزارش بزنن که حذف بشه  نمی‌دونم تکلیف چیه واقعا  @نی_نی_ ...

این قسمت سایت خیلی رو مخه برای حذف یه تاپیک آدم به دردسر میافته انگار دست خودمون باشه چی میشه

برای حذف تاپیک باید برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من یا بزنید روی پروفایل من  و اونجا لیست تاپیکاتون هست ... انگشتتونو روی عنوان نگهدارید یک صفحه باز میشه کپی نشانی پیوند رو بزنید و برید داخل تاپیک نی نی یار که پایین ایدی کاربریشونو میدم و اونجا انگشتتونو داخل کادر نگهدارید و الصاق میاد اون رو اوکی کنید... فقط تاپیکای خصوصیتون و خانوادگی حذف میشه و روزی یدونه روزهای زوج فقط ...‌ ❌روزهای تعطیل و فرد تاپیک قفله❌... داخل  تاپیک نی نی یار حذف رو بخونید چیزایی که گفتن رو و اینکه برای قفل تاپیکتون برید داخل  نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من و بازکردن یا قفل کردن اونجا مشخصه....‌ اون تاپیکایی که پستی نداره و صفر هست تعداد پستشون هم میتونید با اون سه نقطه زیر پست خودتون  حذفشون کنید و همچنین پست خودتون رو داخل تاپیک کاربرای دیگه که فقط برای حذف پست زیر دو سه دقیقه زمان دارید و غیر از این دیگه قادر نیستید پاک کنید.....

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

توجه :

❌ نی نی یارها تاپیک حذف نمیکنن و فقط از طریق تاپیک نی نی یار حذف تاپیک اقدام کنید❌

درخواست گزارشم ممنوعه تعلیق میشید یا کسانی که براتون گزارش بزنن و فقط از طریقی که گفتم اقدام کنید

@_mahyar