2777
2789
عنوان

فردا قراره برام خواستگار بیاد

2898 بازدید | 62 پست

من کنکوری ۴۰۳ هستم هدفم پزشکیه 

دو روز پیش یکی از اقوام بابام زنگ زد خونشون شیرازع پسره خودش کارخونه داره و از نظر وضع مالی عالیه 

خونوادش هم خیلی محترمن 

ولی اولش من به خاطر درسم گفتم نه مامانم گفت بزار بیان ببینیشون بعد شرط کن که نامزدی بیفته بعداز کنکور 

چون زمانی که خواستگاری کردن مامانم همچین حرفی بهشون زده بوده قبول کردن 

حالا خانومه زنگ زد گفت فردا میخوایم بیایم که دختر و پسر همدیگه رو ببینن اگه پسندیدن انشاءالله نشونشون کنیم 

که فقط خودمون بدونیم که بعداز کنکور بیان جلو 

بابام برا هیچ خواستگاری نظر نداده خیلیم مغروره  و اینو بگم علاقه شدیدی به من داره ولی برای این خیلی خوشحاله و راضیه 

الان استرس شدید دارم که فردا قراره چیشه 

دوست ندارم اصلا آرایش کنم ولی مامانم اینا میگن زشته مثل اسکلا میشی به خاطر همین اومدم نی نی سایت 

که اگه آرایش نکنم کلا 

واقعا بده؟

چون من تا حالا همچین تجربه ای نداشتم 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا چجوریه که کارخونه دار براتون میاد  رازش چیه؟

چه میدونم فقط اینو بگم بعداز چادری شدم برکت داره 

هی خواستگار میاد😂

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
چه میدونم فقط اینو بگم بعداز چادری شدم برکت داره  هی خواستگار میاد😂

چند سالشه؟

تو میخوای بری شیراز؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

من دارم خرخونی می کنم که درامدم زیاد بشه اگر همچین خواستگار پولداری برام بیاد عمرمو تلف نمی کنم فقط تفریح و گردش😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤