2777
2789
عنوان

خیانت دیدین؟

348 بازدید | 39 پست

خانوما خدای نکرده خودتون یا اطرافتون زنی رو دیدین که شوهرش بهش خیانت کرده و حالش هیچ وقت خوب نشه؟لطفا اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگید به زنی که هیچ چاره ای جز موندن و تحمل نداره😔

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خودم و مادرم

چکار کردین چطور تحمل کردین؟

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
چن بارخیانت دیدم ولی خداروشکر حالم خوبه😊

چطور؟جدا شدین؟

چکار کردین چطور تحمل کردین؟

مادرم آخر عمری مجبوره تحمل کنه،منم با بچه کوچیک تا پای طلاق رفتم ولی همسرم پشیمون شد و برگشتم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بله دیدم بعضی ها به خاطر بچه تحمل میکنن بعضی ها جایی رو ندارن برن و خانواده حمایت نمیکنه اونام تحمل میکنن 

بعضی هام هستن میبخشن و فرصت دوباره میدن هر چند دیگه مثل قبل همسرشونو دوست ندارن 

بعضیها می‌مونن و همون کارو با شوهرشون میکنن و بعد ولش میکنن میرن بعضی هام طلاق میگیرن چون میدونن بمونن زندگیشون دیگه زندگی نمیشه 

آدمها با هم متفاوتند 

و تصمیم های مختلف بسته به شرایط میگیرن 

مادرم آخر عمری مجبوره تحمل کنه،منم با بچه کوچیک تا پای طلاق رفتم ولی همسرم پشیمون شد و برگشتم

ببخشید خیانتش در چه حد بود؟تلفنی یا رابطه جنسی؟

بله دیدم بعضی ها به خاطر بچه تحمل میکنن بعضی ها جایی رو ندارن برن و خانواده حمایت نمیکنه اونام تحمل ...

و سخت ترین کار دنیا اجبار به زندگی با یه شوهر خیانت کاره هرچقدم اظهار عشق و محبت کنه خیانت و نشانه هاش فراموش نمیشه

نه عزیزم سه تا بچه دارم ویه دختر پشت کنکوری ،طلاق بگیرم ‌آینده بچهام وخراب کنم

خیانت در چه خد بوده عزیزم؟

خیانت جنسی رو بخشیدین؟یا در حد حرف ژدن اینا بوده؟